Wpis z mikrobloga

Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki

Zobaczycie, będę wołać plusujących

#kosmos #spacex
innych - Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy...

źródło: IMG_4680

Pobierz
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1111
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię

@innych: Dlaczego rozsiewasz bzdurę o tym, że misja jest odwołana? Nikt nie anulował misji. Jest odroczona!
  • Odpowiedz
@innych ja to jestem zdania że Slawosz to może być krypto gejem i ktoś mu kazał wziąć ślub ze względów wizerunkowych. Przecież ta Wiśniewska to mocny odklejus. Jak normalny chłop może myśleć na poważnie o życiu z tym czymś.
  • Odpowiedz
@innych: Z tego co mówią w TV to misja musi się odbyć do końca czerwca, bo inaczej cały projekt ląduje w koszu (już nie będzie można jej wykonać). Fajna perspektywa, zważając, że nasze Państwo Polskie wpakowało w to 300 milionów złotych.
  • Odpowiedz
@innych: ty pomysl co musi czuć jej stary jak pewnie tyle hajsu zainwestował żeby jego nazwisko zapisało się w historii xD nawet kazał temu biednemu chłopu wziąć nazwisko córki
  • Odpowiedz
Cos czuję że zwrot "polecisz jak Sławosz w kosmos" wkrótce wejdzie do języka potocznego

@cichy-spokojny-grzeczny: piękne.

@innych wołaj. Z drugiej strony nie żal mi faceta, mieć możliwość przebierania w babach jak w ulęgałkach wybrał coś takiego: mongoidalno-p0lkowego. Nie ma ofiar, są ochotnicy.
  • Odpowiedz
@Kuzco: to pewnie związek bardziej biznesowy i stary oraz żona postawili pewnie warunek że jej tata bogacz sypnie hajsem jak weźmie jego nazwisko
  • Odpowiedz
@nobon: bądźmy szczerzy - on też za piękny nie jest i zanim zaczęło być o nim głośno, to z tym wybieraniem mogło być różnie. Do tego jakiś naukowiec - laski na to nie lecą ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz