Wpis z mikrobloga

@JuliuszSlowacki: Ale dlaczego Irańczycy mieliby uciekać ze swojego kraju, jeżeli wyzwolą się od ajatollahów? Od nas też ludzie zaczęli uciekać milionami po czerwcu 89? Nie wydaje mi się, raczej takie tendencje są zauważalne w krajach autorytarnych … wieszczu
  • Odpowiedz
iranczycy sa w porządku ty za duzo tvp oglodasz i propagandy

@sewieu666: za dużo to ty głupot p--------z. Gdzie napisałem że oni nie są spoko?

Rzecz w tym że jak zawsze będzie to paliwo dla prawicowych przygłupów o "islamizacji Europy"
  • Odpowiedz
Ale dlaczego Irańczycy mieliby uciekać ze swojego kraju, jeżeli wyzwolą się od ajatollahów?

@Donlipao: bo nie będą mieli gdzie mieszkać, co jeść i gdzie pracować? Tak tylko zgaduje XD
  • Odpowiedz
@JuliuszSlowacki: Ale dlaczego Irańczycy mieliby uciekać ze swojego kraju, jeżeli wyzwolą się od ajatollahów? Od nas też ludzie zaczęli uciekać milionami po czerwcu 89? Nie wydaje mi się, raczej takie tendencje są zauważalne w krajach autorytarnych … wieszczu

@Donlipao: U nas Polacy zaczeli uciekac milionami w 2004 roku, po blisko 14 latach demokracji.
  • Odpowiedz
@Donlipao: XD bajki syjonistów, że po ajatollahach to będzie demokracja i dobrobyt. Bo przecież już to się sprawdziło w Libii, Syrii Iraku Afganistanie i innych państwach XD A w rzeczywistości każda grupa wojskowa, religijna i etniczna rzuci się innym do gardeł. Na to liczą syjoniści.
  • Odpowiedz
Od nas też ludzie zaczęli uciekać milionami po czerwcu 89?

@Donlipao: tak, a dokładniej to po 2004 wyjechało z Polski około 3 mln ludzi pracować na lepsze życie na zachodzie.
  • Odpowiedz