Aktywne Wpisy
rybka11111 +224
#januszebiznesu #patologiazewsi #patologiazmiasta takie coś wyskoczyło mi na fb, w komentarzach dobra odklejka xD
źródło: temp_file1059936090826305319
Pobierz
SzubiDubiDu +14
Prywatne spostrzeżenia: od momentu gdy McDonald zabawił się w powrót do lat 2000, przywrócił (pewnie tylko chwilowo) mcfish i mcbites to zawsze jak jestem w mcdonaldzie to są tłumy.
Wydaje mi się, że cofnięcie stylistyki do lat 2000 to złoty strzał. Nic tak nie nakręca jak nostalgia. Nie wiem czy to jakieś zmiany na wysokich szczeblach korporacyjnych i ktoś wytłumaczył boomerom, że nikogo nie obchodzą warszafskie raperki typu mata. Albo dorwali się
Wydaje mi się, że cofnięcie stylistyki do lat 2000 to złoty strzał. Nic tak nie nakręca jak nostalgia. Nie wiem czy to jakieś zmiany na wysokich szczeblach korporacyjnych i ktoś wytłumaczył boomerom, że nikogo nie obchodzą warszafskie raperki typu mata. Albo dorwali się
źródło: 73ab4576721f3cc9d4c8e9fa0ad9b41e
Pobierz![Nawiązano komunikację z akumulatorem Milwaukee Full M18 [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/36b98a192ab221780403afa3ad9b38389c15db8d06b12e42a009b000dc5a4c04,q80.jpg)

#polityka #wybory #przemyslenia
@Hubbabubbastyle: Panie, tutaj się PiS wybiera, to jak można mieć wiarę w to społeczeństwo.
@kochamcovid: Wybor pis na pierwsza kadencje jeszcze mozna usprawiedliwic. Ale wybor na druga pokazuje tylko ze masz calkowita racje :D
@In_thrust_we_trust: Co wlsnie pieknie ukazalo jak ciemne jest to spoleczenstwo. DEJ. DEJ. DEJ.
I ten kto daje utrzymuje sie u wladzy. BO to spoleczenstwo jest tak glupie ze mysli ze ten co daje daje ze swoich albo ze mu pieniadze w ogrodku na drzewach rosna. DRAMAT.
KO musi zrozumieć że ludzie chcą mieć jako reprezentanta cwaniaka, jak trzeba to umiejącego zlać kogoś.Jak by Kaczyński wystawił Obajtka to by zebrał 60%, bo sprawnie posługuje się zespolem Toureta i umie się ustawić startując z poziomu wójta Pcimia, to się ludziom podoba.
Świat się zmienił , moim
@gorzki99: A i trzecia będzie, proszę Pana, czwarta tez się znajdzie
Polepszenie następuje, gdy jest lepiej niż było a to co zrobił PiS to zmusił alkoholika by zamiast flaszki wódki wypijał 10 piw dziennie.
Jak ktoś jest głupi to nie zrozumie, że to nie jest polepszenie sytuacji, i tak też się skończyło, że zrósł poziom skrajnego ubóstwa a skutki będą ciągnąć się latami, bo na to "polepszenie" przeżarto choćby 70
@Leniek: Ja ogolnie to jestem pesymista. No i niestety ale Twoja przepowiednia ma duze szanse sie sprawdzic. Szczegolnie przy tym spoleczenstwie. Wiec jedyne co pozostaje to czekac kiedy to wszystko pierdutnie. I modlic sie o to zeby pierdutlo wczesniej niz pozniej. Wtedy moze sie czesc spoleczenstwa obudzi i wyjdzie z sekty.
@kochamcovid: auć nie w szczepiomke
Mocne podwyższanie minimalnej, podwyższenie kwoty wolnej od podatku, obniżenie pit z 17% na 12%, program 500+, najszybciej rosnące płace realne w UE do roku 2022, spadek bezrobocia z 12% w 2015 do niecalych 3% w 2022
PiS znacząco podniósł poziom życia biedniejszej warstwy społecznej- nie chodzi tu o "skrajne ubostwo" więc Twój argument jest
Społeczeństwo musi pokazać czego się domaga