Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +173
Napisałem sobie posta że zarabiam 13 500 netto, czyli 22 000 brutto a pracodawca daje 26 500 + benefity pozapłacowe powiedzmy łącznie 27 000 i ciężko z zakupem mieszkania w Warszawie (w której pomimo mojej niechęci do tego miasta dla bezpieczeństwa zostać muszę, bo zdalna to 5% obecnego rynku). Ile się wylało boomerstwa że wcale nie jestem w top 10% zarobków, że co ze mnie za IT skoro dostaje takie grosze, że

przecież to nie może tak być, że jak Waldek Buda sypał dopłatami majątek Juroszka rok do roku powiększył się o około 32% (w tym awans z 9. na 8. najbogatszego Polaka), tymczasem bez dopłat powiększył się jedynie o 2,5%, tj. mniej niż inflacja (!!!)
zapraszam na nitkę z najlepszymi wysrywami dziadka, żebyście nie musieli czytać całości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #juroszek #atal #deweloperka #deweloper #deweloperzy
źródło: juroszek
Pobierzco prawda potem przegrała wybory prezydenckie, a przypomnijmy mocno forsowała przepchnięcie dopłat do kredytów
źródło: juroszek1
Pobierzźródło: juroszek2
Pobierzźródło: juroszek3
Pobierzźródło: juroszek4
Pobierzźródło: juroszek5
Pobierzniech rząd zapyta Polaków czy chcą dopłat dla deweloperów. nikt nigdy nie zadawał takiego pytania i z całą pewnością Polacy powiedzą że chcą XDDD (ankieta z Linkedin niepowiązana)
źródło: juroszek6
Pobierzźródło: juroszek7
Pobierzźródło: temp_file5257346573186937066
PobierzNiestety od ruchania polaków na marżach nie biorą się dzieci
@Satan_Was_a_Babyboomer: Najzabawniejsze jest to, że według oficjalnych statystyk dopiero kilka lat temu udało się, aby w roku sektor prywatny oddał tyle mieszkań co w PRL xD