Aktywne Wpisy

malutak9913 +349
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Schwarzfahrer +21
Powiem wam, że ten wykop stał się syfem i to niekoniecznie z winy moderacji
Pamiętacie jak wrzucano tu codzieńnie mema co był w gorących z zółto-niebieską gąbką i napisem, że żyje tu X milionów bakterii? Codziennie w gorących, dziś to zapostujesz lecisz na czarno - jesteś ruskim agentem
Dziś każdy wpis uznaje się za ruskiego trolla, wykopki na siłe pokazują jak tu się w polsce super żyje, jak jest zajebisty rynek pracy, jak wszystko
Pamiętacie jak wrzucano tu codzieńnie mema co był w gorących z zółto-niebieską gąbką i napisem, że żyje tu X milionów bakterii? Codziennie w gorących, dziś to zapostujesz lecisz na czarno - jesteś ruskim agentem
Dziś każdy wpis uznaje się za ruskiego trolla, wykopki na siłe pokazują jak tu się w polsce super żyje, jak jest zajebisty rynek pracy, jak wszystko

Obrazując, jak np spodoba mi się dany temat, załóżmy, że będzie to aktorstwo, to mam dużo myśli na ten temat, czytam o tym dużo, zaczynam sobie wyobrażać, że byłabym tą aktorką itp. I tak czuje w sobie jakieś nakręcenie... Tylko nie wiem, czy może nie jest jakimś niechlubnym wyjątkiem i inni tak nie mają...
#psychiatria #psychologia #medycyna
Masz ksiazke o ocd, kup sobie na pewno Ci rozjaśni temat.
Kiedyś jednak, chodząc do innego lekarza, dostałam medikinet, również z takim podejrzzeniem i czułam się dziwnie po nim( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeżeli chodzi o OCD, to jak opisałaś te aktorstwo, to idealnie pasuje do myślenia magicznego, które jest jedną z objaw OCD. Ale czy ktoś z nas czasami nie myśli, żeby być kimś kim nie jest?
A