Wpis z mikrobloga

Z najgłupszych "redpillowych" tekstów które słyszę notorycznie z ust znajomych to tekst "Znajdź sobie starszą po 30 ce kobietę gdyż wtedy są one mądrzejsze i bardziej ogarnięte" xD . Prawda jest taka że te które były mądrzejsze i bardziej ogarnięte do tego wieku już dawno sobie ustawiły życie a zostały największe odpady które nie nadawały się do żadnej relacji i przez większość jej życia każdy kolejny facet nie dawał z nią rady. Masz większe szanse na znalezienie "normalnej" 18-20 latki niż kobiety po 30 ce gdyż te normalniejsze dawno się ustatkowały
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #redpill #blackpill
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czerwona-zielonka: To nie jest do końca głupie, o ile wiesz kiedy przestać. Na starej piczy młody ch,,, się ćwiczy. Przeżyłem to i uznaję za dobrą naukę życia. Byle nie wchodzić w związek.
Wiem jak to brzmi, wiem że wielu może mnie znienawidzić, ale tak działa świat.
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka: one w wieku 30+ nie są mądre, tylko kończą się im opcje. Chady przerzuciły się na młodsze, więc dają szansę gorszemu sortowi. Przeważnie szukają bankomatów i stabilizacji, a i tak myślami są z chadami z młodości.
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka i tak i nie , jak sięgnę pamięcią to z moich znajomych ze szkoły najszybciej śluby pobrały puszczalskie patusiary za nimi tradycyjne laski typu "halyna" a te niedobitki które pozostawały to są głównie nerdki, introwertyczki i takie którym "nie wyszło w życiu "
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka wyobraź sobie że czasem życie nie idzie według scenariusza i ktoś np był 6 lat w związku , partner odszedł później ta osoba się komuś bała zaufać nastepne lata i wychodzi na to że stała się stara singielka
Oczywiście są ludzie którzy skaczą z kwiatka na kwiatek i 2 dni później już kogoś mają ale są też osoby które potrafią przeżywać latami
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka: nie traktujmy wszystkich singielek jako odpady. To że ktoś ma już 30 albo niedużo mu do tej trzydziestki zostało a jest singlem, nie oznacza że odrazu jest z-----y. Chyba lepiej być singlem niż być z byle kim albo kimś toksycznym. I oczywiście forsowanie młodszych dziewczyn 🙄 i potem zdziwko że się nie zgrali
  • Odpowiedz
@czerwona-zielonka: Życie to nie wyścigi, a ludzie mają różne życiorysy, nie każdy żyje wedle jakiś schematów jak większość, więc ocenianie z góry jest dość powierzchowne. Najlepiej poznać historię drugiej osoby, zanim ją ocenisz, bo może mieć za sobą jakiś dramat, z którym długo się zmagała i dopiero po latach przepracowała trudny czas i dzięki temu nic jej już nie złamie i jest w stanie wnieść do związku np. siłę psychiczną
  • Odpowiedz
Z najgłupszych "redpillowych" tekstów które słyszę notorycznie z ust znajomych to tekst "Znajdź sobie starszą po 30 ce kobietę gdyż wtedy są one mądrzejsze i bardziej ogarnięte" xD . Prawda jest taka że te które były mądrzejsze i bardziej ogarnięte do tego wieku już dawno sobie ustawiły życie a zostały największe odpady które nie nadawały się do żadnej relacji i przez większość jej życia każdy kolejny facet nie dawał z nią rady.
  • Odpowiedz