Aktywne Wpisy

JamesJoyce +185

JoeGlodomor +138
R---------a mnie zamieszanie wokół tego zdjęcia. Koleś wygląda lepiej, niż 99,9% społeczeństwa, umięśniony + niski body fat, a jedyne komentarze to "hehe, mały pyrtek" albo że wiadomo już, dlaczego Anka woli Hiszpanów.
#lewandowski
#lewandowski
źródło: 1000001381
Pobierz

Wiem, że temat wałkowany miliony razy, ale sam nie zauważałem problemu dopóki nie skończyłem studiów, znajomi się rozjechali i zakończył ostatni związek. Gdzie poznajecie ludzi po okresie edukacji? Na studiach zawsze byli jacyś znajomi, dziewczyny, nie było trudno do kogoś zagadać i nawiązać nowe znajomości, czy nawet związki.
Nie instalowałem nigdy takich aplikacji jak tinder i badoo, ani nie zagadywałem np do obcych dziewczyn w kawiarni, na ulicy czy gdzie indziej. Niezbyt mnie przekonują takie rozwiązania. Na studiach łatwo było kogoś poznać, nawet z innej grupy specjalizacyjnej. Nierzadko mam small talk np z jakąś sprzedawczynią, kelnerką, ale nigdy nie miałem odwagi się zapytać o numer telefonu, zawsze uważałem własnie studia za najlepsze miejsce do integracji i poznawania znajomych. Po prostu tam się wyczuwało sytuację, lub od razu było widać czy ktoś wolny, czy nie. Nie jestem kompletnie sam, bo zachowało się dwóch znajomych, ale czasami tez fajnie by było poszerzyć grono, bo nawet jak nie jestem imprezowym ekstrawertykiem to też daleko mi było do wycofanego milczka.
W pracy większość osób jest ode mnie starsza i ma własne rodziny.
Mam 27 lat, więc nie chce mi się kłaść do trumny życia towarzyskiego.
#samotnosc #niebieskiepaski #niebieskipasek
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Planszowki i RPGi papierowe to tak z 80% moich znajomych po studiach. W ostatnich latach masa babeczek w to weszła - w większości grupy 50/50 faceci/kobiety, ale mam jedną grupę gdzie prowadzę grę drużynie 3 babek.
I sporty, masa babek w crossficie czy tenisie choćby. Ale to nie jest jakimś wielkim pro, ledwo dla zdrowototnosci
@mirko_anonim: to się zapisz na studia. Ja się dostałem na prawo. 34lvl. Zaczynam
@mirko_anonim: nie poznajemy bo po okresie edukacji ludzie spotykają się ze sobą jako rodzice bo dzieci ze sobą chodzą do klasy albo się lubią i tak się poznaje znajomych. Ewentualnie nieszczęśliwe pary zdradzają się po pracach