Wpis z mikrobloga

@eisil wystarczy być nie neurotypwym i masz taki obrazek jak na drugim , poprostu nie każdy jest normanem dostosowanym do społeczeństwa
Czasami odkrycie swojej nietypowości może zmienic całe życie , mam znajomego lekarz 35 lat żadnej żony dzieci odkrył dlaczego jest sam bo okazało się że ma Aspergera i poprostu wcześniej nie znalazł swoich ludzi , odkad ma już diagnoze znalazł towarzystwo podobne do siebie
  • Odpowiedz
@eisil: Bullshit totalny z tymi latami 20tymi. Jako 42 latek zaświadczam, że 30 są lepsze. Moje lata 20te to permanentny brak kasy, czasami na granicy głodu. Brak stabilizacji, większość rówieśników była atrakcyjniejsza a laski w tym wieku skupione na karierze i poj@Bane. Najlepiej się czułem około 37 urodzin. Oczywiste dotyczy to tylko osób, które regularnie trenują. Dawniej ludzie kończyli trenowanie czegokolwiek najczęściej na studiach albo po wyjściu do rezerwy, więc
  • Odpowiedz
@tomek001Hej ja mam teraz zdrowie dużo lepsze niż w 20, bo nie piję prawie, trenuje cośtam, nic mnie nie boli ;p jak miałam 20 lat, to jadłam czasem wiórki kokosowe na śniadanie, bo nic innego nie było i nie miałam kasy na żarcie xD no i byłam ostro pokebana, przepraszam wszystkich chłopaków którzy się na mnie nadziali
  • Odpowiedz