lx200 lx200 13.06.2025, 13:40:42 8 + https://www.pulshr.pl/rynek-zdrowia/lekarze-chca-zarabiac-trzy-srednie-krajowe-i-ani-grosza-mniej,112669.htmlJakby sie ktos zastanawial miedzy informatyka a medycyna to juz chyba zna lepszy wybor. Pamietajcie jak lekarzowi dacie mniej niz 3 srednie krajowe to nie bedzie chcial pracowac a programista to neich najlepiej za darmo z--------a na opensource.#programowanie #programistka15k #medycyna #kryzysit #pracait #lekarski
steppenwolf12 steppenwolf12 13.06.2025, 13:55:40 via Wykop 3 + @lx200: tylko przeciętny lekarz pracuje tyle godzin co programista na OE na 3 etatach, wtedy też podobnie zarobi
pieknylowca pieknylowca 13.06.2025, 15:55:09 via Wykop 2 + @lx200: a wez zjedz niżej i zobacz mój ostatni post. Tymczasem: lekarz średnio pracuje po 250h miesięcznie XD
Nighthuntero Nighthuntero 13.06.2025, 20:32:33 via Wykop 5 + lekarz średnio pracuje po 250h miesięcznie XD@pieknylowca: Legendarni lekarze, którzy pracują non stop przez 72h, szkoda że tylko na fakturze, a w tym czasie śpią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kieres Kieres 13.06.2025, 21:02:30 via Wykop 0 + Legendarni lekarze, którzy pracują non stop przez 72h, szkoda że tylko na fakturze, a w tym czasie śpią ( ͡° ͜ʖ ͡°)@Nighthuntero: no tak, bo w IT wcale nie ma dyżurów nocnych, podczas których się śpi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nighthuntero Nighthuntero 14.06.2025, 07:37:38 via Wykop 2 + @Nighthuntero: no tak, bo w IT wcale nie ma dyżurów nocnych, podczas których się śpi ( ͡° ͜ʖ ͡°)@Kieres: Wiadomo, że są ale nigdy nie słyszałem w telewizji czy gazetach o heroicznym devopsie, który nie spał przez kilka dni bo pilnował produkcji
Jakby sie ktos zastanawial miedzy informatyka a medycyna to juz chyba zna lepszy wybor. Pamietajcie jak lekarzowi dacie mniej niz 3 srednie krajowe to nie bedzie chcial pracowac a programista to neich najlepiej za darmo z--------a na opensource.
#programowanie #programistka15k #medycyna #kryzysit #pracait #lekarski
@pieknylowca: Legendarni lekarze, którzy pracują non stop przez 72h, szkoda że tylko na fakturze, a w tym czasie śpią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nighthuntero: no tak, bo w IT wcale nie ma dyżurów nocnych, podczas których się śpi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kieres: Wiadomo, że są ale nigdy nie słyszałem w telewizji czy gazetach o heroicznym devopsie, który nie spał przez kilka dni bo pilnował produkcji