Aktywne Wpisy

wykop +15
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

#zwiazki #kiciochpyta #logikarozowychpaskow
Czy puścilibyście na wesele dziewczynę gdyby zaprosiła kolegę na osobę towarzyszącą? Dodam że znamy się 1-2 miesiące, i ustawiała się na to wesele jeszcze wtedy kiedy się nie znaliśmy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Zaproszenia na wesele dostaje się minimum pół roku wcześniej więc ona je przyjęła zanim Cię poznała i mogła się umówić z kimś kogo już zna dłużej niż Ciebie by tam iść razem. Słabo że nie zostałeś wzięty pod uwagę ale wasza relacja nie trwa na tyle długo by
@pwone 1-2 miesiące znajomości weź się pan ogarnij XD równie dobrze za tydzień może być koniec. Jakby mi chłop ledwo poznany powiedział, że pozwala albo nie pozwala na cokolwiek, to by było bye, bye creepy guy.
Oj tam, chodziło mi bardziej jak do tego podejść i to przetrawić :P, wiadomo
Normalnie do tego podejść, to jest za świeża relacja, ja bym nie zabrała na wesele typka, którego znam miesiąc i będzie tam moja rodzina. Życz dobrej zabawy i spytaj potem jak było.