Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #kiciochpyta #logikarozowychpaskow

Czy puścilibyście na wesele dziewczynę gdyby zaprosiła kolegę na osobę towarzyszącą? Dodam że znamy się 1-2 miesiące, i ustawiała się na to wesele jeszcze wtedy kiedy się nie znaliśmy.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim co to znaczy „puścilibyście dziewczynę”? W sensie że chciałeś dziewczynę zamknąć w piwnicy czy w lochu by nie poszła na to wesele?

Zaproszenia na wesele dostaje się minimum pół roku wcześniej więc ona je przyjęła zanim Cię poznała i mogła się umówić z kimś kogo już zna dłużej niż Ciebie by tam iść razem. Słabo że nie zostałeś wzięty pod uwagę ale wasza relacja nie trwa na tyle długo by
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie masz co puszczać albo nie puszczać, umówiła się na wyjście zanim Cię poznała, więc sorry, ale z kolegą była dogadana wcześniej i nie masz o co mieć pretensji. Na kolejne weźmie ciebie jeśli nie będziesz jej traktować jak dziecko z tym puszczaniem i pozwalaniem.
  • Odpowiedz
  • 9
@Kitku_Karola, @kasiknocheinmal: rozumiem, że gdyby to Wasz facet umowil się z koleżanką rok temu na to wesele a międzyczasie poznałby Was i od dwóch miesięcy bylibyście parą to wcale nie zrobiłybyście mu giga inby, że nie wziął Was pod uwagę? ( ͡º ͜ʖ͡º) nie odpowiadajcie, aż za dobrze znam kobiece rozumowanie. Obie wiecie, że nie wzięła jego, bo nie traktuje go poważnie.
  • Odpowiedz
@pwone po co robić inbe o coś takiego w tak krótkiej relacji? Pewnie jedyne co bym chciała jeśli by mnie to denerwowało to poznać tą koleżankę, bo jeśli by mnie facet nie chciał z nią poznać to znać że to nie jest koleżanka tylko może żona albo partnerka. To w końcu krótka relacja więc się nie ma gwarancji że ktoś nas traktuje jak kochankę która nie wie że jest kochanką. Dlatego
  • Odpowiedz
@pwone: nie, bo wiem, że ten człowiek miał swoje życie przede mną i nie wiem dlaczego miałby wystawić kogoś do wiatru skoro coś obiecał i na coś się umówił, to jest tylko wyjście na chwilę. Nie robiłam niebieskiemu jazd o wyjście z kolegami, nie wiem czemu miałabym robić o wyjście z koleżanką, z którą byłby umówiony od pół roku, gdy jeszcze nawet nie wiedział, że istnieję ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a czemu ty miałbyś decydować czy ona ma gdzieś iść i z kim? Skoro już się umówiła od dawna to raczej nie będzie robić z gęby cholewy.
@pwone 1-2 miesiące znajomości weź się pan ogarnij XD równie dobrze za tydzień może być koniec. Jakby mi chłop ledwo poznany powiedział, że pozwala albo nie pozwala na cokolwiek, to by było bye, bye creepy guy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a kiedy ten ślub? Jak już niewiele czasu zostało to lipa teraz mu powiedzieć, że idzie z nowym chłopakiem jednak 😒 może gość już poczynił jakieś przygotowania np. kupił koszulę itp.
Normalnie do tego podejść, to jest za świeża relacja, ja bym nie zabrała na wesele typka, którego znam miesiąc i będzie tam moja rodzina. Życz dobrej zabawy i spytaj potem jak było.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no proste ze tak, weź jej postaw sprawę jasno ze ty chcesz iść I ma odstawić tego typa. On się nie obrazi a jak się obrazi to kij z tym. Chlopak jest ważniejszy od jakiegoś beta orbitera. Ona sama powinna chcieć żebyś ty szedł xd A jak tego nie zrozumie to powiedz ze skoro idzie z tym gościem to ty się przejdziesz do klubu z kumplami akurat tego weekendu co
  • Odpowiedz