Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +40
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

Odpowiedział za to karnie w zupełności, otrzymując statystyczny wyrok skazujący.
"W tamtym miejscu było ograniczenie prędkości do 50 km/h, zakaz wyprzedzania, a w obrębie przejścia dla pieszych kierowca powinien zachować szczególną ostrożność. Tymczasem piłkarz, pomimo tego, że na drodze było wtedy ślisko, gnał z prędkością 120 km/h. Według biegłych, gdyby nie przekroczył dozwolonej prędkości, mógłby uniknąć wypadku."
Źródło: natemat.pl
wiadomo, że Hajto nie powinien dostać dożywocia, ale zawiasy za spowodowanie śmierci to niezbyt duże konsekwencje. Majtczak z kolei.....
don't hate the player, hate the game ¯_(ツ)_/¯
120 to jest więcej niż 67 więc się zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio, sam sobie tego nie wymyślił, faktycznie tak napisali w Natemat
Majtczak to inna historia, a te 8 lat co mu grożą to za mało. W Polsce kodeks za zdarzenia drogowe nie przewiduje bardzo dużych kar, naprawdę rzadko się zdarzają od tego wyjątki. Np.
Ale można robić memy ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Mireczku, też jestem właśnie z tej strony, krucjaty z tym przekłamaniem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jechał 67, było ciemno i padał deszcz. Miejsce było już
a memy tutaj to trochę Barbara Streisand effect. jebnął babę to jebnął, ludzie będą gadać, gdyby nie narzekał na hejterów to imo ludzie znudziliby się szybciej.
A prawo mamy jakie mamy, w dodatku panuje jakieś społeczne przyzwolenie na piracenie na drodze. Ja tutaj z 3 dni temu przeczytałem, że 180 km/h to standardowa prędkość podróży na ekspresówce i ten debil dużo plusów zgarniał. Mimo że jest to prędkosć o 50% wyższa niż dozwolona.
Na polskich ekspresówkach i autostradach jakiś taki