Aktywne Wpisy

Ketrab77 +223
Polska policja to nieśmieszny żart. W sobotę w mojego trzylatka wjechał z dużą prędkością 12 latek na wielkiej, odblokowanej hulajnodze, był bez opiekuna. Sytuacja miała miejsce na placu zabaw, na ścieżce przy piaskownicy, pod kilkoma kamerami, dosłownie. Na miejscu była moja kobieta, wyciągnęła synka spod hulajnogi i kazała młodemu dzwonić po matkę. Po chwili na miejsce przyszły dwa wydziarane patologiczne glonojady, typowe wulgarne karyniska, były agresywne i pruły się o rysę na

FejsFak +72
Cześć Wykopki!
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12

czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek, bo 10 minut później było zamknięcie giełd ze względu na święto Luthera Kinga i tego nie przewidziałem i każdy akurat się wtedy cashował? 2 razy w życiu miałem takie akcje, że po wejściu all in podskoczył kurs o ileś tam dolarków w parę minut i wtedy mogłem wychodzić i potem klasyczna spierd...lka w dół i się zastanawiałem czy po prostu wtedy szybko wychodzić i czekać na runięcie i obkup na dole.
pytam, bo pamiętam identyczny case kiedy to 4 sierpnia 2024 wchodziłem podobnie all in w #ethereum po 2935$ i zaraz zwaliło się do 2105$ i czekałem na stracie -70k przez 3 miechy i wyszedłem z zyskiem 10k, a potem do inauguracji jeszcze rosło i zarobiłbym 90 patyków.
przypadek czy po prostu wejście w kijowym momencie i tak miało być? kijowy timing i to wszystko?
#bitcoin #gielda #inwestycje
źródło: image
Pobierznie ma przypadków, mądrzejsi od ciebie chcą żebyś właśnie robił to co robisz, a ty jesteś od nich głupszy i dlatego nie umiesz zrozumieć co się dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tutaj pisałem o 120k$ na BTC w sierpniu '25 i weszło: https://wykop.pl/wpis/81986741/sell-in-june-and-go-away-zartowalem-widzimy-sie-na
tutaj z kolei
#kryptowaluty #gielda #inwestycje #ethereum
źródło: image
PobierzW krypto większość transakcji nic nie znaczy - scammerzy tradują sami ze sobą aby stworzyć iluzję rynku. Czekają aż odpowiednia liczba frajerów wejdzie all-in prawdziwymi pieniędzmi i wtedy następuje cashowanie.
Myślisz, że masz strategię? Nieprawda. To twoje przewidywalne zachowanie jest strategią.
To tak jak zakłady sportowe - nie da się wygrać w długim terminie z kasynem, bo ono jest zaprojektowane do ciągnięcia kapitału od graczy.
Przyjdzie dzien ze bedzie znowu po 200.
Moj kumpel kupil doge za pol miliona po 20 centow więc wiesz...
@memforis: Prawdopodobnie działasz bez żadnej sprawdzonej przewagi na rynku i wiedziony impulsami miotasz się w chaosie tworząc domysły bez pokrycia w faktach.
"nowe taryfy trumpa" + dodatkowo "zamkniecie tygodniowki"
Szansa na gowniane ruchy byla zwiekszona.
Samo kupowanie tuz przed zamknieciem tygodniowki jest duzo slabiej przewidywalne niz w kazdym innym okresie. Czesto trzymaja cene wysoko albo nisko aby po zamknieciu odpuścić.