Aktywne Wpisy

ProstyHuop +11
#321685 ogułem to smutno mi huopy niby żyje a straciłem życie za życia nie widzę dalszej perspektywy na lepsze jutro a do tego ten czas zapierdox strasznie pewno mrugne i będę miał 50+ lat o ile wcześniej nie umrę przez alkoholizm/zawał/udar/raka a nic nie przeżyłem, nic nie doświadczyłem, zawsze sam i umrę sam bez żadnego celu w życiu, jak jakiś npc ołwa

mikszu +9
#krakow #referendum tak sobie myślę, i ta kampania aby olać referendum to w sumie idiotyzm, bo jak potrzeba tam ~27% frekwencji, to Ci co są za Tobą nie pójdą na referendum, przez co opozycja ma większą szansę na odwołanie, ponieważ Ci co pójdą zagłosować, oddadzą głoś za odwołaniem, dzięki czemu nawet mniejszość może odwołać prezydenta xD

Mircy, potrzebuję porady modowej
Idę na dwa śluby jako gość.
Ostatni raz na ślubie byłem 8 lat temu a garnitur ma 10 lat i jest już za mały.
Nie chodzę, za często na takie formalne imprezy i kompletnie nie wiem czego szukać (np. marynarki są różne, jeden guzik/dwa guziki itp, kolory? szary? granat?).
Mam 183cm, szczupła budowa ciała, ale trochę szeroki w barkach i pod pachami.
Potrzebuję całego kompletu. Spodnie, marynarka, dwie koszule, pasek, buciki.
Jaki budzet na to żeby się w czerwcowym słoncu nie pocić? 2k pln będzie w miarę ok? 2.5k pln?
Jaki sklep najlepiej Vistula/Ochnik/Bytom jakieś porady?
Mam mało czasu i najbardziej by mi pasowało, żeby wejść do sklepu i wyjść z gotowym kompletem.
#moda
#modameska
#slub
#buty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Kupował w Pako Lorente i dał koło 2k. Prezentował się super, a Pan w sklepie też mu dobrze doradził ze wszystkimi dodatkami.
Na pewno dobrze unikać poliestru i innego plastiku, szczególnie w