Aktywne Wpisy

HoroLive +5
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
luke-mat +179

#nostalgia #gimbynieznajo #windows
źródło: zielony pasek
Pobierz@mikasio_: Przede wszystkim był spójny i kompletny. A nie bulwa od czasów Windows 8 absolutny śmietnik i wręcz wycofywanie się później od W10 z wielu elementów nowego wzornictwa. Dalej już tylko drutowanie hindusów z MS ehhh
@klocus A miałeś wirusa Ms Blast - po prostu z internetu to przyłaziło do absolutnie każdego :D odliczanie 1 minuta i wyłączenie komputera,
źródło: msblast
PobierzJak cały Frutiger Aero
źródło: obraz
Pobierz@Makarow: Frutiger Aero to już ta znienawidzona przez wszystkich Vista.
Na czele z tym filmem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: 20250609_110849
PobierzW porównaniu do tego co miałem 20 lat temu to obecny PC jest po prostu pusty. Częściowo to wina Microsoftu, już na dzień dobry okazało