Aktywne Wpisy

iTuTego +647
Mirki zaginęła znajoma, wstawiam za zgodą jej Mamy.
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt
źródło: temp_file7692371598510606434
Pobierz
#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
źródło: image
Pobierz

#nostalgia #gimbynieznajo #windows
źródło: zielony pasek
Pobierz@Ilirian: Zobacz https://www.stardock.com/products/start11/ da się kupić za ułamek tej kwoty bo robią promocje często, da sie też na Steam kupić. Niesamowite opcje ustawiania wyglądu i zachowania Start - wszystko to
@jakno: Przede wszystkim modem w antenie dosłownie, bez kabla który idzie dopiero do ciebie do domu - ale ten Play owszem chyba tak ma ALE ma pewnie jakiś minimalny zysk i nie
źródło: Screenshot 2024-04-29 125236
Pobierz@inrzynier: Zaleta Starlinka bo LTE tam ma znacznie gorsze pingi. To jest dolina rzeki, ZERO sygnału komórkowego w telefonach, zobacz mapke 3D wyżej która to trochę pokazuje.
Ja u siebie mam LTE na kominie jako dual WAN czyli drugie zapasowe źródło internetu, światłowód wyceniali na 10, później 16 a później 4,5 tys zł ale już sie
@DzikWesolek: Ale klimacik retro płynie ze strony. Kiedyś robiłem listy na stronach np. MySpace, Wrzuta czy Deezer, ale nauczyłem się, że z dnia na dzień właściciele mogą skasować utwory, więc wolę robić twardą kopię na dysk.
Sprzęt aktualnie potaniał 999zł ale adapter na rure 200-259 zł, rury itd też troche
@smallboobslover: Bardzo się zbliżyło a jakościowo poprawiło, tylko dlatego 2-3 lata temu nie
@inrzynier: No
W tle leci friko.avi - Grammatik
źródło: yetirekord
PobierzPrzy okazji nie chce Starlinka eksponować na zamarzanie i rozmarzanie bo sam zobacz jakie są jego narożniki - to jest norma, konsultowałem to celowo
źródło: 20250609_110849
Pobierz