Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co lepsze? Samotność w wieku 35+ czy umawianie się z kims kto nie do konca odpowiada wam wizualnie i mentalnie?

#zwiazki #samotnosc #wykop30plus

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@mirko_anonim jeżeli nie odpowiada ani mentalnie, ani wizualnie to jaki sens ? Gdyby chociaż jedno bylo wypełnione, ale tak zeby na siłę załatać samotność, nie wyjdzie to na dobre.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim chyba nie ma związków gdzie obie strony są dla siebie idealne tym bardziej na początku relacji. Zawsze coś w wyglądzie może nie pasować w pełni, a co do osobowości to część jest nie zmienialna i trzeba ją zaakceptować, a część rzeczy jest do wypracowania w relacji poprzez dużo rozmów i starań z obu stron.

Ważne po prostu by ktoś nie był odpychający czy to z wyglądu czy charakteru, bo wtedy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
oryginalny-wizjoner-61: Dość dobrze Cię rozumiem. Rok temu chodziłam na randki i było to frustrujące doświadczenie. Nie dlatego, że trafiałam na zwyroli czy coś w tym stylu. Byli w porządku, ale nie widziałam ich u swojego boku, szczerze mówiąc wolałam spędzać czas sama niż z nimi. Próbowałam różnymi sposobami zbudować z nimi znaczącą więź, ale nie udawało się. Myślałam, że już zawsze będę samotna, bo nie umiem się zakochać i miałam 35+
  • Odpowiedz