Wpis z mikrobloga

Myślałem że szybko mi przejdzie ale no nie mogę że chłop co obkłada dziąsła snussem, wysiudał dziadka na mieszkanie, tłukł się z bydłem kibolskim na ustawkach leśnych i załatwiał prostytutki gościom hotelowym został prezydentem. Nawet druga kadencja Dudy mnie tak nie bolała. #oswiadczenie. Nawet nie chodzi mi o niego tylko że dla ponad 10 milionów Polaków to jest ok #wybory #bekazpisu #polityka
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SEGATASANSHIRO dobra wytrzyj dupę i skończ popłakiwać bo to już nudne się robi. Weź to na klatę jak prawdziwy chuop a nie się spłukujesz na portalu z śmiesznymi obrazkami jak by to jeszcze kogoś obchodziło xD
  • Odpowiedz
  • 63
@SEGATASANSHIRO: Niestety Miras ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Też kompletnie nie mogę się z tym pogodzić także doskonale Ciebie rozumiem.

Na pocieszenie Ci napiszę, że sporo ludzi jest gotowych podpisać petycje o podziale Polski na pół i organizować protesty. Tak serio, serio :D
I to nawet nie dlatego, że to kandydat PiSu tylko dlatego, że to jest miernota.
Mam szczerą nadzieję, że jeszcze tym wyborcom Nawrockiego ten
Sin- - @SEGATASANSHIRO: Niestety Miras ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Też kompletnie nie mogę się z tym ...
  • Odpowiedz
@SEGATASANSHIRO: Zdecydowali o tym ostatecznie wyborcy Metzena, gdzie sam Mentzen nie poparł nikogo tylko wyraźnie powiedział by głosowali zgodnie ze swoim sumieniem i powinni w ogóle nie głosować i być spójnym w narracji że swoim liderem, a Ci batyra poparli. Juz o braunie nie wspominam bo to kompletny pajac i sprzedawczyk a nie żaden antysystemowiec i katolicki zamordysta. Dla mnie braun już nie istnieje. Mentzen jest bardziej wiarygodny, bo nie
  • Odpowiedz
@SEGATASANSHIRO: zdradze ci sekret, ktory jest oczywisty dla kazdego powyzej 90 iq. Ludzie glosuja za/przeciwko partii, a kandydaci sa sprawa trzeciorzedna. PO gowno robi, wiec i tak mieli zajebisty wynik.
  • Odpowiedz
Ojojojj pociski po matuli. Jakie to męskie i groźne jejciu xD Płacz dalej płaczku, tylko nie zapomnij się wysmarkać mamusi w spódnicę marny parobku bez planów na przyszłość i ambicji zyciowych
  • Odpowiedz
@SEGATASANSHIRO: a ja mam to gdzieś - Polacy dostaną to co sobie wybrali, ci na wsi odczują to jako pierwsi ( ͡° ͜ʖ ͡°) 8 lat rządów wiadomej partii było widocznie za mało, myślę że po kolejnej kadencji coś tam już dotrze
  • Odpowiedz
@Sin-: ale właśnie to jest NAJGORSZE, że nic nikomu w pięty nie pójdzie tylko jeszcze na tym zyskają. Paraliżować państwo mogą teraz jak chcą, sądy wciąż rozwalone, potrzebne reformy odkręcający pisowską białoruś zostaną zawetowane.
A na parlamentarne będą uwaga uwaga, krzyczeć odwrotnym argumentem niż teraz czyli:
RZONT MUSI BYC SGODNY Z PREZYDENTEM CZEGO NIE ROZUMIESZ ROLNIKU Z PODLASIA, GLOSUJ NA PIS

I to zaskoczy, zadziała.
  • Odpowiedz
@JasnyBanan:

gdzie sam Mentzen nie poparł nikogo

przeciez po wywiadach nagral film, w ktorym mowi zeby nie glosowac na trzaska, a w DNIU wyborow namawial zeby isc glosowac, bo najblizsza szansa na pokazanie jak nie lubia obecnego rzadu bedzie za 2 lata XD
  • Odpowiedz
@SEGATASANSHIRO: przecież dla nikogo to nie jest ok może poza ultra betonem, ale prawda jest taka, że alternatywą był sojowy mydłek, który potrzebuje premiera powołującego się na bandytów, by zwiększyć jego szansę
Typ, który na każde pytanie, bez względu na stronę, odpowiadał "nie no zasadniczo to nie chociaż tak". Do tego gra na tęczaków i aborcjonistki, które to grupy poza głośnym ujadaniem, są promilem głosów, po czym zrobienie z nich
  • Odpowiedz