Aktywne Wpisy

rales +127
#ralesnatinderze
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach

Miesiąc temu kupiłem #lexus NX300h z końca serii w wersji Omotenashi w wymażonej białej perle i jasną wentylowaną skórą
Dodatkowo wygłuszyłem, okleiłem folią, wykonałem prof. zabezpieczenie antykorozyjne...
Jaram sie nim jak dziecko i dobrze mi z tym :)
Jutro jadę z #rozowypasek na wakacje i bardziej mam radoche z tego, ze spędzę w nim kilkanascie godzin niz to czy będzie ekstra jedzonko, super pogoda czy widoczki :)
#samochody #motoryzacja #podrozujzwykopem #chwalesie
dajcie plusa, żeby długo cieszył :)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
źródło: img_5429
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
http://projectautomotive.pl/testy/lexus-nx-300h-prestige-test/
Poza czarną była też inna jasna, ale ciemniesza taka czekoladowa
https://maff.pl/realizacje/lexus/nx-300h/tapicerka-samochodowa
źródło: 77262d1c-58a9-42d3-b24a-cefb5d733d4c
PobierzAle wybór świetny i na 90% będziesz spał spokojnie pod kątem awarii.