@mirko_anonim: no i fajnie że wpadła jakaś zajawka :) a do tego zwalczyłes trochę fobie. Zwłaszcza że mechanicy to jak złotówki. Ciągle p------a bez sensu xD
@mirko_anonim No i git. Małe wielkie kroczki dla chłopa. Fajnie że się masz czym cieszyć. Ja to się niczym nie umiem cieszyć ani nic mnie już nie zadowala.
Nie mieliśmy jak tego przewieźć to zaczepiał na parkingu losowe osoby prosząc się o podowzke...
@mirko_anonim: aż mnie skręciło i zabolało coś w środku jak wyobraziłem się w takiej sytuacji. Wolał bym chyba ze starym nosić po jednym worku na plecach niż przypadkiem trafić na kogoś znajomego na parkingu.
Sam zrobiłem prawko później niż wszyscy z klasy, bo ja dopiero po maturze, a nie jak wszyscy jak tylko 18 skończyli.
@mirko_anonim: jestem programista20k + 15k mam z rentu (odziedziczone).
Jezdze golfem 5 2008 jezeli Cie to pocieszy i tez sie ciesze
Tzn?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Małe wielkie kroczki dla chłopa.
Fajnie że się masz czym cieszyć. Ja to się niczym nie umiem cieszyć ani nic mnie już nie zadowala.
Gratulacje dla chłopa.
@mirko_anonim: aż mnie skręciło i zabolało coś w środku jak wyobraziłem się w takiej sytuacji. Wolał bym chyba ze starym nosić po jednym worku na plecach niż przypadkiem trafić na kogoś znajomego na parkingu.
Sam zrobiłem prawko później niż wszyscy z klasy, bo ja dopiero po maturze, a nie jak wszyscy jak tylko 18 skończyli.