Aktywne Wpisy

MonazoPL +118
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +105
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

#miata #mx5 #mazda #samochody
Ale jak wchodzisz pod auto, a tam się wszystko trzyma na słowo honoru, jakas wata z kata wystaje, a w podłoge można wbijać śrubak, nie mówiąc że sanki to zlały się w jedną całość z całą resztą zawieszenia - oczywiście na rudo.
No takie auto każdy
Widziałem w Konstantynowie łódzkim Nb 1.8 za 9 koła, stan słaby ale do dojechania jak coś
Jak chcesz się cieszyć z tego co oferuje mx5 to kup byle
@dudusbug: Ogolnie byłem pod Wrocławiem u typa ktory targa tylko MX5. Miał ich ze 30 na placu.
No i ogladalem dwie za 20k i było okej. Fakt był nalot ale to było wszystko do ogarnięcia i cieszenia
Będę miał też większy budżet na zdrową sztukę. Druga sprawa czy nie wziąć mniej dohypowanego SLK 2.0/2.3 na kompresorze i mieć gdzieś 1.6 z Mazdy
Znalazłem na tym eBay NA za 1.5-2k
Tylko teraz jak to kupić i sprowadzić xD
Brzmi jak podróż życia