Aktywne Wpisy

denazyfikacja +531
29 lipca udostępniam w wykopalisku link do rolki na Instagramie, gdzie młoda dziewczyna chwali się ilością swoich partnerów seksualnych. Znalezisko zawierało jedynie sam link do rolki, bez opisu znaleziska ani żadnego dodatkowego komentarza z mojej strony i zostało szybko usunięte przez moderację, a moje konto otrzymało bana na dwa tygodnie za TROLLOWANIE I SZERZENIE NIENAWIŚCI. Zgodnie z tą logiką, samo udostępnienie linka do treści utworzonej przez użytkownika innego portalu jest szerzeniem nienawiści.
1
1
źródło: image_picker_8F9238B5-A933-4462-8050-A6128F51B8BD-84016-000015294AA2A491
Pobierz
zawisztheblack +191
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz

#miata #mx5 #mazda #samochody
Ale jak wchodzisz pod auto, a tam się wszystko trzyma na słowo honoru, jakas wata z kata wystaje, a w podłoge można wbijać śrubak, nie mówiąc że sanki to zlały się w jedną całość z całą resztą zawieszenia - oczywiście na rudo.
No takie auto każdy
Widziałem w Konstantynowie łódzkim Nb 1.8 za 9 koła, stan słaby ale do dojechania jak coś
Jak chcesz się cieszyć z tego co oferuje mx5 to kup byle
@dudusbug: Ogolnie byłem pod Wrocławiem u typa ktory targa tylko MX5. Miał ich ze 30 na placu.
No i ogladalem dwie za 20k i było okej. Fakt był nalot ale to było wszystko do ogarnięcia i cieszenia
Chciałem finalnie cos do 15k, nie chce zaracać d--y a pozniej finalnie się nie zdecydować.
Będę miał też większy budżet na zdrową sztukę. Druga sprawa czy nie wziąć mniej dohypowanego SLK 2.0/2.3 na kompresorze i mieć gdzieś 1.6 z Mazdy
Znalazłem na tym eBay NA za 1.5-2k
Tylko teraz jak to kupić i sprowadzić xD
Brzmi jak podróż życia
No to co, kupiłem z pełnym pakietem mazdaspeed, w kolorze phoenix + wewnętrznym phoenixem (skóra, grzane d--y) i felgami enkei.
(nie dekodowałem vinu, ale strzelam ze to sztuka bo 1.6) za 10k
za to bez progów i podłużnic xD
Nie sprzedaje będę robił