Wpis z mikrobloga

Moglabym napisac "lubie truskawki" i dostalabym odpowiedz zwrotna ze jestem puszczalska, bo chodze na bazar do sprzedawcy truskawek, ktory na pewno sprzedaje mi je za pol ceny za nagie zdjecia.

@GlupiaDBLKA: uuu-u, ale chochoł.
  • Odpowiedz
ojej ale co w tym zlego? Miala zostac ze zdradzajacym partnerem, ktory mogl po zabawach przyniesc chorobe weneryczna? Czy kobiety z dziecmi musza pozostac samotne do konca zycia? Nie rozumiem tego posta.

@GlupiaDBLKA: Widzę nowa na wykopie xD
  • Odpowiedz
@gorobei by mieć swój pierwszy raz w lesie, gdzieś w kiblu itp to trzeba mieć mentalność szlaufa raczej xD

Może teraz świat się zmienił ale w moich czasach nastoletnich to auto, wyjazdy czy pójście do klubu to było uosobienie bananowego dziecka któremu rodzice dają hajs i tak rozwiązują każdy problem by nie musieć się zajmować dziećmi.
  • Odpowiedz
@f9JXBEArQ2H4TKl: Wiara w tej kwestii niczego nie może zagwarantować. Zasady są zbyt uproszczone i idealne, przez to nieuwzględniające wielu innych czynników, w tym samej ludzkiej natury. I nie, nie chodzi mi że w ludzkiej naturze są zdrady, tylko że np. młodzi ludzie dopiero odkrywają czego chcą w życiu, zmieniają im się priorytety i potrzeby, co jest całkowicie normalne. Zejście się w młodym wieku i wzięcie ślubu nie gwarantuje że po
  • Odpowiedz