@Logika_wykopu: 10 lat minęło, a PO dalej takie samo - banda pseudo elit która gardzi każdym kto nie głosuje na PO. Nawet jak głosujesz na Hołownie czy Lewicę, to dla POwców jesteś podludziem i znajdą 1000 powodów dla którego jesteś człowiekiem 2 kategorii.
@thorgoth: nie mam telewizora i nie jestem na tyle p----------y, żeby oglądać republikę. Zresztą - ruspublika to nie PiS. PiS chociaż próbuje udawać, że obchodzą ich ludzie. PO nawet nie próbuje. Ciągle pokazują, że PiSowcy to nie ludzie, że w ogóle to nie powinni mieć prawa głosu, że mają w---------ć na Białoruś. A potem wielkie zdziwienie, że właśnie ci ludzie nienawidzą PO i głosują na PiS czyli głównego wroga PO.
@thorgoth: gardzą to sobą wszyscy nawzajem i to coraz bardziej, ale pisu nikt w tym nie przebije. Ocena poziomu intelektualnego i wykształcenia na podstawie podejmowanych decyzji i nie rozumienia ich konsekwencji jest do obrony jeszcze chociaż czasem przybiera nieodpowiednią formę ale odczłowieczanie przeciwnej strony, wyzywanie od lemingów, zdrajców, niemców, lewaków i morderców brata prezesa to już wyższa szkoła jazdy.
Ciągle pokazują, że PiSowcy to nie ludzie, że w ogóle to nie powinni mieć prawa głosu, że mają w---------ć na Białoruś.
@marv0oo: to jest backlash narracji pisu, która od 20 lat każe mi w---------ć do Niemiec, tylko dlatego że chce mieszkać w cywilizowanym, świeckim kraju
z pisowcami jak z ruskimi - nie zrobią się normalni od tego, że będziemy dla nich mili. To nie zadziała. Być może zadziałałoby przekupstwo, jakieś
Ale jak zmieni się rząd, pis zacznie kraść to NAGLE znajdzie się kasa nawet na 800+ xD to jak to jest? Za dobrego PO nie było kasy na 500, a za PiSu jak nakradli, to nagle jest kasa nawet na 800?
@marv0oo: bo to jest kasa moja i twoja, a nie rządu? I jedni ludzie to ogarniają a inni nie.
To co ty chcesz zrobić? Czystkę etniczną? Rozbicie dzielnicowe kraju? Fakt
@Logika_wykopu z tego samego powodu dziewczęta zabierano że szkoły, żeby zajmowały się rodzeństwem tylko ich losem jakiś miało kto się interesuje. Ważne żeby pasowało do narracji
Ja opieram swoją nadzieje na tym że ludzie się zmieniają.
@thorgoth: a przypomnisz mi, na kogo młodzi zagłosowali w 2 turze? Bo z tego co wiem, to na Nawrockiego. To jest ta twoja zmiana? Takiej zmiany chciałeś, czy nie wpasowuje się w narrację?
Ludzie już nie chcą palić czarownic na stosach
Dlatego Braun zyskał +6% i jest nad Hołownią i Zandbergiem xD
a przypomnisz mi, na kogo młodzi zagłosowali w 2 turze?
@marv0oo: spokojnie, z kinder-korwinizmu się wyrasta. Do młodych w tych wyborach nikt się nie zaadresował oprócz Stanowskiego i Mentzena. Skutki widzieliśmy. Poza tym chodzi mi o zmiane w skali pokoleniowej, makro. W tym 1975 roku 30-letnia niezamężna kobieta była poddawana ostracyzmowi jako stara panna, dziś już ludzie mają wywalone. Takich zmian w mentalności jest dużo więcej i w większości one
@marv0oo: włącz republike bo ty chyba pogardy w życiu nie widziałeś
60 lat później: wierzysz, że jak wybiorą tego innego pana to na następny dzień wleje się fala imigrantów. no błagam xD
Zresztą - ruspublika to nie PiS. PiS chociaż próbuje udawać, że obchodzą ich ludzie. PO nawet nie próbuje. Ciągle pokazują, że PiSowcy to nie ludzie, że w ogóle to nie powinni mieć prawa głosu, że mają w---------ć na Białoruś. A potem wielkie zdziwienie, że właśnie ci ludzie nienawidzą PO i głosują na PiS czyli głównego wroga PO.
@filas312: nie, gardzą tymi co zagłosowali na nawrockiego
@marv0oo: to jest backlash narracji pisu, która od 20 lat każe mi w---------ć do Niemiec, tylko dlatego że chce mieszkać w cywilizowanym, świeckim kraju
z pisowcami jak z ruskimi - nie zrobią się normalni od tego, że będziemy dla nich mili. To nie zadziała.
Być może zadziałałoby przekupstwo, jakieś
@marv0oo: bo to jest kasa moja i twoja, a nie rządu? I jedni ludzie to ogarniają a inni nie.
@thorgoth: a przypomnisz mi, na kogo młodzi zagłosowali w 2 turze? Bo z tego co wiem, to na Nawrockiego. To jest ta twoja zmiana? Takiej zmiany chciałeś, czy nie wpasowuje się w narrację?
Dlatego Braun zyskał +6% i jest nad Hołownią i Zandbergiem xD
@marv0oo: spokojnie, z kinder-korwinizmu się wyrasta. Do młodych w tych wyborach nikt się nie zaadresował oprócz Stanowskiego i Mentzena. Skutki widzieliśmy.
Poza tym chodzi mi o zmiane w skali pokoleniowej, makro.
W tym 1975 roku 30-letnia niezamężna kobieta była poddawana ostracyzmowi jako stara panna, dziś już ludzie mają wywalone.
Takich zmian w mentalności jest dużo więcej i w większości one