Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 69
@dumbass223: @ater No to życzę powodzenia Tuskowi, Domańskiemu i Paszykowi w przekonywaniu Karola Nawrockiego do podpisania rozwiązania, które na pewno rozwali bardziej rynek mieszkaniowy przed wyborami parlamentarnymi XD
  • Odpowiedz
@mickpl: no to ja jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°), tak podziękowałem platformie deweloperskiej. Mam swoje mieszkanie ale okupione bólem i wyrzeczeniami, zamiast zwiedzać świat musiałem kisić Vdolce by kupić na kredyt klitkę. Mieszkanie prawem, nie towarem. W parlamentarnych nigdy nie głosowałem na PiS, architektów BK2%.
  • Odpowiedz
@mickpl: Ja to bym chciał, żebyś ty mnie zawołał do tego usuniętego wpisu o mijance Nawrockiego i Mentzena przez Hołownie i jego obecność z Trzaskowskim w drugiej turze, farmazoniarzu xD Wieczna beka z ciebie i twoich projekcji
  • Odpowiedz
@mickpl: W 2027 już wszystkie dopłaty będziesz miał micku, jak dobrze pamiętasz PiS nie boi się nawet protestów na ulicy a co dopiero p---------a w internecie. Co ma być przepchnięte to będzie
  • Odpowiedz
@mickpl odpowiem ci tak… obstawiam że niedługo w sejmie będzie głosowane „wotum nie ufności dla rzadu” Tusk i reszta zwiną manatki. Po czym jak PiS z przystawkami dojda do władzy to zobaczymy i dopłaty i reity. Szansa że niebedzie dopłat jest podobna do szansy że zgodnie z obietnicą ceny prądu zostaną obniżone o 33%. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@mickpl

@dumbass223: @ater No to życzę powodzenia Tuskowi, Domańskiemu i Paszykowi w przekonywaniu Karola Nawrockiego do podpisania rozwiązania, które na pewno rozwali bardziej rynek mieszkaniowy przed wyborami parlamentarnymi XD

Zaraz zaraz, a ty nie nakręcał na głosowanie na Trzaskowskiego niedawno temu?
  • Odpowiedz
Zaraz zaraz, a ty nie nakręcał na głosowanie na Trzaskowskiego niedawno temu?

@gnt_1: Oczywiście, że nakręcałem. Teraz to już wszystko jedno.
  • Odpowiedz
@mickpl: będą za 3 lata
konfedopis chętnie przytuli kaske od deweloperów - Buda już miesza beton
tylko tym razem twoje wypociny w internecie na nikim juz nie zrobią wrażenia bo PIS bedzie mial to w dupie
  • Odpowiedz