Wpis z mikrobloga

@jacekparowka: to jest takie pierd...enieeee że szkoda gadać. Ile faktycznie dudeł zawetował ustaw z tych 100 konkretów na 100 dni? Trzeba było walić tymi ustawami w prezydenta jedną za drugą i mieć amunicję na wybory. A tak woleli powiedzieć że nie było sensu bo dudeł by wetował xD

Teraz to samo sugerujesz z ułaskawieniami. Jeżeli ktoś jest winny to niech stawiają zarzuty i wsadzają do więzień. Wrotek ułaskawi? Trudno, będzie
  • Odpowiedz
  • 1
@ZjemTwojegoRogala: ale czemu piszesz o jakichś ustawach XD przecież nigdzie nie napisałem że dobrze że Tusk nic nie robi
Piszę o pisiorach którzy od razu by dostali ułaskawienie, gdzie masz konkretny przykład z historii że pisowski prezydent uratuje nawet największych śmieci
  • Odpowiedz
@jacekparowka: wyczułemw twoim wpisie ból po przegranej trzaska. W kilku słowach wyraziłem swoją opinię dlaczego przegrał. Platforma zrobiła to na własne życzenie. Mając taką opozycję PiS w zasadzie nie musiał robić nic. Znowu wybory wygrał jakiś noname gdzie po drugiej stronie stał gwardzista platformy. Jeżeli platforma chce wygrać parlamentarne to muszą wziąć się do roboty i ładować ustawami w nawrotka. Dla mnie ani jeden ani drugi nie był kandydatem pierwszego
  • Odpowiedz