Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bydlo jak zobaczyłem ile tu tuskbotów, którzy szkalują innych i używają mowy nienawiści to musiałem stanąć po stronie Kandydata Obywatelskiego
  • Odpowiedz
@bydlo mi tylko szkoda generałów i szefów służb co będą musieli kłaniać się patusowi. PiS mógł dosłownie kogokolwiek innego dać i nie byłoby takiego czegoś
  • Odpowiedz
@Maly_Jasio: Ja już jestem. Myślisz że mnie cieszy że mamy kibola na prezydenta i dalej kręci się dymanie przez POPIS? Tu jest mniejsze zło niestety. Prezydent z opozycji to przynajmniej jakaś nikła szansa że nie będą nas dymać ostrzej.
  • Odpowiedz
@Maly_Jasio: ja głosowałem na Nawrockiego 12h temu i też już jestem przeciwko niemu. Jesteś głupi jeśli myślisz, że ludzie chcieli takiego prezydenta, jedyni co go chcieli to beton pisowski, po prostu nie chcemy Rafała i to co robiło PO teraz po objęciu władzy jest nieakceptowalne i to jest nasze “Nie”.

Doskonale wiemy, że Nawrocki oszukał na 120k mieszkanie, ale i tak to nic w porównaniu z działaniami skorumpowanych polityków czy
  • Odpowiedz
@bydlo: na wykopie zrobił się jeszcze większy ściek niż zwykle. Lizali się po jajach do Rafałka i wychwalali jaki to on świetny, światowy, poliglota a Nawrocki alfons, sutener i złodziej mieszkań… tylko na większość dowodów nie było. Taki szczegół.
  • Odpowiedz
@japycz: były dowody - dokumenty podpisane przez Nawrockiego, jego 10 wersji każdej historii i szczere przyznawanie się w wywiadach i na debatach do przestępstw i wałków, całość była DODATKOWO potwierdzana przez świadków piszących do dziennikarzy. Dowodów nie widzieli jego wyborcy - osoby z niskim wykształceniem, kierujące się tiktokiem i youtube.
  • Odpowiedz