Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gleacher: ja nie głosowałem, ale już taka średnio ogarnięta znajoma twierdziła, że "rafałek to pe$%ł i migrantów chce sprowadzać". Myślę, że to jest główna retoryka młodych xd
  • Odpowiedz
Imigranty, pedały i tak w kółko straszenie tym samym przez kanały ziobro, konfederosję i inne tiktoki.

Nie widzę innego powodu dla którego mieliby wybierać patoprawactwo, niż urojona obawa przed tym.
  • Odpowiedz
@Gleacher: ja posłuchałem Rafała, który mówił, że najgorsze co może być to prezydent z tej samej partii rządzacej. W mojej opinii Rafał jest bardziej reprezentatywny, ale nie chciałem dać władzy totalnej partii, która przez ostatnie 1,5 roku nie potrafi zrealizować 1/3 swojego programu.
  • Odpowiedz
@Gleacher: mnie przekonał sam Rafał Trzaskowski, prezydent i rząd z tej samej partii to najgorsze co może być co już udowodniło 8 lat pisu.
  • Odpowiedz
@Gleacher: miałem dosyć tej fali hejtu na ludzi którzy mają inne poglady niż KO. Przecież mikroblog przez ostatnie tygodnie to kopia soku z buraka. Już się rzygac chce tymi nagonkami.
Zmieńcie strategie na szacunek dla Polaków to wygracie. Pracujcie dla Polski a nie dla zagranicznych podmiotów to będą sukcesy. Proste.
  • Odpowiedz
@Gleacher

Tak ogólnie wedle moich obserwacji jest jeden powód, który często przewijał się w moich interakcjach z młodymi ludźmi.

Jest to obrzydzenie wobec tego czym stały się kraje na zachód od nas. Z kim bym nie rozmawiał (to tylko moja bańka) to ludzie boją się przekształcenia Polski w jakieś zgniłe k--------i typu Niemcy, Francja, UK gdzie premierem zostaje Hindus (xd). I co ciekawe podobne opinie słyszałem od ludzi głosujących na różne
  • Odpowiedz
@Gleacher nie chciałem premiera i prezydenta z jednej partii,kwestia sprowadzania uchodźców,hamowanie nowych unijnych pomysłów które rafałek przyjąłby bez zawahania. Poza tym tak zwyczajnie trzaskowski jest dla mnie niewybieralny,nie wzbudza mojej sympatii,kij wie jakie jutro będzie miał poglady. Typowy Oskarek co od małego mial wszystko na tacy,był dosłownie hodowany na to stanowisko
  • Odpowiedz