Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +712

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Internety chodzą, gierki chodzą (jak na razie testowałem tylko expedition 33 i tainted grail), jakieś dokumenty ogarniam przez przeglądarkę w google docs/sheets. W zasadzie to nie widzę sensu w trzymaniu się na siłę windowsa, a tym bardziej płaceniu za niego ¯\(ツ)/¯\
#oswiadczeniezdupy
Nie, tzn. miałem przypisaną licencję do konta jeszcze z jakiegoś laptopa kupionego z 10 lat temu xd. Ale są ludzie, którzy to kupują.
Multi schowek? A gdzie tam, doinstaluj sobie appkę do tego. Sensowny manadżer plików? Znajdź i doinstaluj sobie. Prosty paint i notatnik? Guess what xD
Zarządzanie oknami? Windows robi to lepiej. Szczególnie jeśli w grę wchodzi więcej niż 1 monitor. Renderowanie fontów i ogólnie obsługa wyświetlaczy high
Cola w sklepie jest za darmo dodawana do butelki plastikowej xD
Faktycznie za darmo.
źródło: Zrzut ekranu_20250531_214513
Pobierzźródło: image
PobierzCzyli co jak jesteś na utrzymaniu mamusi to wtedylepiej używać Windowsa? I narażać rodzinę na wydatki dodatkowe? A może niektórzy po prostu mają takie hobby jak majsterkowanie i lubią poznawać nowe rzeczy jak Linux i im się to
nie, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. jak nie jesteś na utrzymaniu mamusi to przeważnie lepiej używać windowsa, albo jeszcze lepiej macos - bo po prostu działa i nie trzeba się bawić w utrzymanie niestabilnego systemu, który może sprawić, że grub przestanie działać po zainstalowaniu sterowników do drukarki.
reszty nie chciało mi się czytać.
@ly000: Umiem umiem doskonale, specjalnie odwróciłem twoją idiotyczną logikę, która sądzi, że ludzie którzy się utrzymują sami bądź nie mogą albo nie mogą mieć czasu na jakiś system. Reszty nie chciało Ci się czytać, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem a herezje pt. "MacOS" albo o jakimś niestabilnym systemie to przestań wypisywać takie
Niewiedza jest skarbem... ( ͡° ͜ʖ ͡°)