Aktywne Wpisy

enten +111
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.

Internety chodzą, gierki chodzą (jak na razie testowałem tylko expedition 33 i tainted grail), jakieś dokumenty ogarniam przez przeglądarkę w google docs/sheets. W zasadzie to nie widzę sensu w trzymaniu się na siłę windowsa, a tym bardziej płaceniu za niego ¯\(ツ)/¯\
#oswiadczeniezdupy
Za system się płaci 400-500zł biedaku w wersji home...
taki obraz twój
źródło: fasf
Pobierz@wojciet: widocznie dla legalności liczy się fakt tylko czy zapłaciłeś (nieważne jaką kwotę) a nie czy faktycznie posiadasz licencję xd
@ly000: W zasadzie to ty płacisz kupując sprzęt. Do tego producenci po prostu mają umowy i gdzie nie