Aktywne Wpisy

Teuvo +13
a można chociaż kawę czarną pić podczas głodówki czy też nie

michalxd21 +9
Wgl jako kibic #arsenal totalnie nie mogę zrozumieć tej polityki #realmadryt odnośnie odpałów. Całe szczęście że u nas pojawił się Arteta i zaczął sprzątać, dzięki czemu klub zaczął iść do przodu.
Bo według mnie problem nie leży w Bellinghamach, Vinich czy Mbappe - jesteś tak silny jak twoja ławka. I Arsenal przez ostatnie 3 lata miał 1 skład taki że pewnie 8-9 zawodników byłoby wyjściowym garniturem wszędzie. Ale
Bo według mnie problem nie leży w Bellinghamach, Vinich czy Mbappe - jesteś tak silny jak twoja ławka. I Arsenal przez ostatnie 3 lata miał 1 skład taki że pewnie 8-9 zawodników byłoby wyjściowym garniturem wszędzie. Ale
źródło: image
Pobierz

zero hamowania tylko prosto sru do dziury
@Miecz12: hamowanie było, tylko zgadnij jakaś siłę hamowania ma przeciążony w watpliwym stanie motocykl z wyeksploatowanymi klockami
Oni tam całe życie z telefonem w ręku. Jak przyklejony.
źródło: 1000011589
Pobierz@milosc_smierc_i_roboty_drogowe: Widać, że w podstawówce zbijałeś bąki. Nie słyszałeś o interpunkcji?
Dwie kamery CCTV, umieszczone na dwóch różnych domach, pracujących w innych sieciach, bo data jest różna. Na pewno jest to ustawka. XD
@kptDoopa: W sytuacji, gdzie naturalnym jest używanie odpowiednich emotikon (w tym przypadku lenny face), tekst można pisać tak, żeby jego forma nie pozostawiała wątpliwości, co do jego znaczenia, Jasiu.
Jeżeli to on tworzy takie konstrukcje jak „sytuacja, gdzie”, „naturalnym jest używanie” i „domach pracujących w sieciach”, to raczej nie otarł się o podstawówkę [nawet tę z czasów niesławnych reform PIS'u (w języku, którego uczą w pierwszych klasach podstawówki: PiS-u)].