Wpis z mikrobloga

Dostałem zadanie techn wyliczone na ok 10h roboczych

Jak dobrze je zrobię to mam Nast etap rozmowa techn
15k b2b 5 lat exp wymagane

Panowie szanujcie się xD
Baba 20 min gada o benefitach o szkoleniach a na końcu o kolejnych g---o etapach szkoda cxzasu xD

Kiedys robiłem te zadania
Nigdy nie dostalem feedbacku a z reguły są ludzie co siedzą po godzinach żeby to dopiescic totalnie więc xD

#zalesie #programista
#pracait #przegryw #kolhoz #gownowpis #zalesie #programowanie #programista15k #it #pracbaza
Czolemhotdog - Dostałem zadanie techn wyliczone na ok 10h roboczych 

Jak dobrze je z...

źródło: java8

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nigdy nie dostalem feedbacku a z reguły są ludzie co siedzą po godzinach żeby to dopiescic totalnie więc xD

@Czolemhotdog: klasyk, zadanie przeznaczone na np 2h a w praktyce każdy je tryharduje 24h i na tle takich zadań jest oceniane twoje xD uwaliłem conajmniej jedne ważne rekru przez to
  • Odpowiedz
@Czolemhotdog: zbyt zaufałem rekruterowi wtedy, bo mówił żeby nie tryhardować zadania bo nie jest oceniane samo w sobie, a jedynie interview oparte o późniejsze ulepszanie go na żywo i rozmowę o wadach/zaletach/itd. no rzeczywistość okazała się troszkę inna ( ͠° ͟ل͜ ͡°)
  • Odpowiedz
pytanie na ile realnie wycenione zadanie

Powiedziała 10h a w realu 2 week xd

@Czolemhotdog: ja raz na staż z sql dostałem zadanie, gdzie babka powiedziała, że te zadanie mid z firmy robił jakieś "2-3 wieczory" więc no ja jako stażysta równie dobrze nigdy bym tego mógł nie zrobić XDDDD
  • Odpowiedz