Wpis z mikrobloga

• 24
tylko te iphone'y będą mieć nowe funkcje:

iPhone 15 Pro i 15 Pro Max

iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro i 16 Pro Max

iPhone 16e
  • Odpowiedz
niewiarygodne xD

@kRz222: nie masz pojęcia jak to wkurza. Ja nawet nie pamiętam od kiedy mam telefony, które elegancko pokazują za ile będą naładowane. A żonie czasami podłączam do ładowania iPada czy jej iPhone'a to człowiek później musi sprawdzać co jakiś czas ile się naładowało i kiedy powinno skończyć.
  • Odpowiedz
Ależ ten apple goni konkurencję, całkiem niedawno udało im się opracować zaawansowany algorytm pokazujący procent naładowania baterii a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ilirian - Ależ ten apple goni konkurencję, całkiem niedawno udało im się opracować za...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
ale o co chodzi w tych heheszkach bo nie rozumiem? To ze dodali nowa funkcjonalność?

@finchharold: to że dodali coś co na Androidzie jest od dobrych kilku lat a robią z tego wielkie wydarzenie jakby wymyślili coś przełomowego
  • Odpowiedz
@kRz222 Niech każdy robi ze swoimi pieniędzmi co chce.
Uważam, że ludzie kupują iPhony tylko dla prestiżu. Czytałem miliard dyskusji, argumentów i żaden mnie nie przekonuje do tego, żeby wywalić tyle siana na telefon.
Żeby nie było, to od lat jako służbowy telefon mam iPhony.
I serio, nie widzę tam nic fascynującego, czego nie miałyby androidy za połowę ceny iPhona.
  • Odpowiedz