Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

WielkiNos +254
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz

#android #telefony #heheszki #iphone #ios #technologia
źródło: image
Pobierz@Radkovich: naprawdę...
@kRz222: nie masz pojęcia jak to wkurza. Ja nawet nie pamiętam od kiedy mam telefony, które elegancko pokazują za ile będą naładowane. A żonie czasami podłączam do ładowania iPada czy jej iPhone'a to człowiek później musi sprawdzać co jakiś czas ile się naładowało i kiedy powinno skończyć.
źródło: image
Pobierz@finchharold: to ze jest to dzięki Apple Intelligence i będzie dostępne tylko od iPhone 15.
@finchharold: to że dodali coś co na Androidzie jest od dobrych kilku lat a robią z tego wielkie wydarzenie jakby wymyślili coś przełomowego
Uważam, że ludzie kupują iPhony tylko dla prestiżu. Czytałem miliard dyskusji, argumentów i żaden mnie nie przekonuje do tego, żeby wywalić tyle siana na telefon.
Żeby nie było, to od lat jako służbowy telefon mam iPhony.
I serio, nie widzę tam nic fascynującego, czego nie miałyby androidy za połowę ceny iPhona.