Wpis z mikrobloga

@Wwolt: Chciałbym zobaczyć kulisy tego spotkania. Skruszony Mentzen, a nad nim pisowcy i koledzy z partii "Proszę podać rękę, i przeprosić pana za p--o z Trzaskowskim, ale już!" xd
  • Odpowiedz
@Wwolt: ale to Batyr się wprasza przez co w oczach mądrzejszej widowni wygląda na ''mnie też mnie też'' a mariuszki klaskają uszami. Piwerko rozlane. Ciekawe że nagle cała Konfa znowu przeprasza za ośmiogwiazdkowanie. To tak gdyby ktoś uważał że kwestie gospodarcze czy postulaty są priorytetowe
  • Odpowiedz
  • 3
@aneta-smieszka: Wstawiłeś zdjęcie Nawrockiego z człowiekiem który co dwa dni zmienia zdanie przez co światowe giełdy raz krwawią a raz rozkwitają. Faceta który z jednej strony jest prawakiem a z drugiej strony przebiera się za papieża, gościa który produkuje AI o tym jak będzie bawił się w strefie Gazy na trupach Palestyńczyków. Faceta który miał zakończyć wojnę w 1 dzień, ale z drugiej strony chciał przejąć siłowo Grenlandię.
Generalnie na
  • Odpowiedz
@Wwolt: filmik jak był na piwie z Sikorskim i Trzaskowskim ma 10 mln wyświetleń, a tego gówna prawie nikt nie zobaczy xD. Jaka żałosna próba ratowania kibola.
  • Odpowiedz
@Wwolt: pofukali na suabka przez pół dnia i już grzeczny, tak proszę pana, oczywiście proszę pana, dziesięć procent proszę pana, czy napije się pan piwka?
  • Odpowiedz
@brunatny_k: sam fakt ze was tak boli to oznacza ze go bardzo dobrze znacie co samo w sobie jest problemem. A drugim jest to ze on jest z tego samego środowiska co Nawrocki… co raczej nie jest dobra rekomendacja
  • Odpowiedz
@Wwolt: no i co? Jak poszedł na p--o z Rafałem, to mirko było 2 dni zasrane tym, że Mentzen to jednak fajny jest i wspiera Trzaskowskeigo.
  • Odpowiedz