Aktywne Wpisy

new-object +548
Jakby ktoś się zastanawiał, jak działa ABS, i wszystkie te systemy DTC, poślizgu, "ciśnienia kół" itp.
To w sumie bardzo proste jest w konstrukcji. Na każdej osi koła w samochodzie jest zainstalowany taki pierścień/ring (4 takie ringi i czujniki).
Gdy oś się kręci, to komputer poprzez ten czujnik po prostu liczy przerwy na tym ringu poprzez czujnik hala (wykrywa pole magnetyczne).
No i komputer poprzez te przerwy w tym pierścieniu, liczy sobie prędkość każdego z
To w sumie bardzo proste jest w konstrukcji. Na każdej osi koła w samochodzie jest zainstalowany taki pierścień/ring (4 takie ringi i czujniki).
Gdy oś się kręci, to komputer poprzez ten czujnik po prostu liczy przerwy na tym ringu poprzez czujnik hala (wykrywa pole magnetyczne).
No i komputer poprzez te przerwy w tym pierścieniu, liczy sobie prędkość każdego z
źródło: image
Pobierz
Krupier +236
Dałem z siebie całe 30%. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pseudo kuchareczka @arinkao nie ma podjazdu do @moll. Fakt, nie opinia.
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gotowanie #jedzenie #heheszki
Pseudo kuchareczka @arinkao nie ma podjazdu do @moll. Fakt, nie opinia.
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gotowanie #jedzenie #heheszki
źródło: obraz
Pobierz

Sam się wpychasz do tej dziury rozpaczy powtarzając sobie, ze sytuacja jest beznadziejna.
Jezu, chyba wam napiszę poradnik jak wyjść z przegrywu, ale mam wątpliwości, czy któregokolwiek z was to zainteresuje. Mam wrażenie, że wam pasuje ten stan bycia wieczną ofiarą, bo usprawiedliwia wasze błędy i nie wymaga wychodzenia z własnej
@orkako: Napisz. Nawet jak jednej osobie pomoże będzie lepiej niż takie kłótnie z d--y.
Dobra panowie, postaram się, ale to będzie długi wpis, a wiec będzie mnie kosztował kilka godzin pracy, może nawet pół dnia. W sobotę pracuję, a w niedzielę chcę mieć wolne. Kolejny tydzień to drugie zmiany. Jak znajdę czas to napiszę wam.
Tylko ostrzegam to nie będzie poradnik typu: zrób to, to wyjdziesz z przegrywu (Chociaż na pierwszym etapie faktycznie będzie miał takie uwagi).
To
Na różnych etapach życia zaliczałem się do różnych z tych grup i z tą wymienioną przez ciebie identyfikuje sie najmniej. Gdybym faktycznie miał się zdobyć na uczciwość to zdecydowanie stawiałbym u siebie na narcyzm jako podstawowy problem.
Jako osoba narcystyczna uważasz siebie za g---o. Podświadomie wiec z tym walczyć przedstawiając siebie zawsze jako ofiara, a jednocześnie bohater,