Aktywne Wpisy

Bzyllu +581
No i po co ten pieszy po chodniku chodzi?
Pewnie ktoś podjechał do lekarza tylko na chwile i zaparkował w krzakach. Chciał tylko spokojnie wyjechać.
Prowokatorzy!
@konfitura_w_akcji
#konfitura
Pewnie ktoś podjechał do lekarza tylko na chwile i zaparkował w krzakach. Chciał tylko spokojnie wyjechać.
Prowokatorzy!
@konfitura_w_akcji
#konfitura
źródło: image
Pobierz
skrytek +64
Jako że dochodzę do siebie po wypadku, i dużo czasu spędzam w łóżku, to se zrobiłem centrum dowodzenia im. Stefana Hawkinga i teraz sobie gram w #diablo2
#pokazbiurko
#pokazbiurko
źródło: 1000048298
Pobierz

Co byście zrobili na moim miejscu. 2 miesiące temu odszedłem z firmy. Dostałem pracę za 6k, praca hybrydowa. Zadzwonili do mnie z poprzedniej pracy z propozycją powrotu za 10k I pracą hybrydowa. Zdrowia psychicznego straciłem trochę w poprzedniej pracy, alw teraz się zastanawiam, czy to moje zdrowie psychiczne jest warte 4k miesięcznie
Praca w nowej firmie to tester, w starej byłbym tester /wdrożeniowiec
Nowa praca jest bardzo rozwojowa, super projekty. A stara to nuda, bez większych szans na rozwój
#pracait #pracbaza #testowanieoprogramowania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Robiłem na wdrożeniu kilka ładnych lat i nawet za 200% obecnej płacy bym do tego nie wrócił. Toksyczna atmosfera, "polityka", układziki i ci roszczeniowi ludzie...
@testuser: Raczej to niemożliwe, bo to blisko sufitu dla QA w tej firmie, ale super projekty, na
Omówić asertywnie co Cię w-------o, postawić granicę i konsekwencje np 1000zl premii za ewidentne zlamanie ustaleń
Oni się nie zgodza, ale nauczysz się dużo o negocjacjach i asertywności, komunikacji
@mirko_anonim: prosił Cię o to? W sensie dlaczego musiałeś? Co by się faktycznie stało gdybyś nie tłumaczył?
@MilionoweMultikonto: ego by eksplodowalo i okazja do wywyzszenia sie by przepadla ( ͡