Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jukees: Beton pisowski w tym momencie to max 30%, a jest ciągle te 20% których potrzebuje, a które mogą mu zapewnić tylko głosy niezdecydowanych ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wierzę, że ta akcja da im do myślenia.
  • Odpowiedz
@jukees: nie do konca, juz powoli konfederaci sie budza, widze coraz wiecej glosow ze zostaja w domu,a chcieli na karolka, na zlosc.

nikt sie nie ludzi ze 30% beton pisu sie przekona
  • Odpowiedz
  • 1
@6789 do ich elektroratu nie dociera nic poza republiką a już mogę sobie wyobrazić jaka będzie narracja Mazurka w niezależnym zero
  • Odpowiedz
  • 1
@gharman czytałam komentarze u slawcia - raczej na złość teraz tym bardziej rusza na Karolka ( pytanie też ile tych wpisów generowały pisowskie boty)
  • Odpowiedz
@bomba4 moim zdaniem nieważne co jeszcze na tego typa wyjdzie to nic nie zmieni

@jukees: ludzie są mocno wyczuleni na kwestię "anonimowych informatorów". Takie wstawki tylko pobudzają poczucie ataku dla samego ataku. Dokładnie to samo było z Grodzkim. Być może był winny, ale właśnie przez te anonimowości, była większa sympatia co do jego osoby.
  • Odpowiedz
  • 0
@bomba4 tu się zgadzam, ale mam wrażenie że każdy już się na tyle okopał po swojej stronie, że teraz już nie tego nie zmieni. Trzask umówmy się jest serio beznadziejny, ale do tamtej strony nie dociera że Batyr to serio już mocno żenujący wybór i co by się nie pojawiało bez względu na portal czy formę ich zdania nie zmieni
  • Odpowiedz