Aktywne Wpisy

Wrrronika +9
Upolowałam sobie trochę skrzeku i będę go jeść
Omnomnom
Żabi krąg
Omnomnom
Żabi krąg
źródło: 1000062353
Pobierz
Co cię powstrzymuje od bycia antysemitą?
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000062353
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Upił babe w lesie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nieco z------ś kolego boży.
Jak na moje, randka
@kupkesobieciagne: A można to zrobić jakimiś memami?
Jeżeli mi nie wypali z nią, to nie będę płakał, że nie zaruchałem.
Wiem jakie są czasy, ale widzę, że z nią nie ma się co spieszyć, wystarczy prowadzić sprawy odpowiednim
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zwróć uwagę, że chłop już drugi raz pisze, że jedyna forma kontaktu miedzy nimi to rozmowa i sporadyczny dotyk bez podtekstów. Z doświadczenia wiem, że jak podobasz się kobiecie, to ona sama się pcha na ciebie, wystawia,
Rozumiem Twój punkt widzenia, ale pozwól, że dorzucę trochę swojego spojrzenia. To, że jedyną formą kontaktu między nami była rozmowa i sporadyczny dotyk, nie musi od razu oznaczać braku zainteresowania. Czasami sam wzrok potrafi powiedzieć więcej niż gesty - a jej spojrzenia, śmiech i sposób, w jaki ze mną rozmawiała, mówiły naprawdę dużo.
Nie każda kobieta okazuje sympatię w fizyczny sposób, nie każda musi się „wystawiać” czy zachęcać
Coraz bardziej nabieram przekonania, że albo zmyślasz całą tę historię, albo
@Noonecares123: tylko że ten rozsądny sposób nie działa. Byłem na dziesiątkach randek i jeśli nie stosowałam tych uwłaczających inteligencji sztuczek, to nic nie wychodzi.
Jak się na randkach traktuje kobietę w szacowny sposób, bez prób macania, skracania dystansu itp, to absolutna większość z kobiet stwierdzi