Aktywne Wpisy

Czerwone_Stringi +97
EJ ale nie wszyscy #psiarze są nie fajni
źródło: 548279514_1240594928084017_1690626362065847767_n
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +101
Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyjść z knajpy i nagle mewa , lecąca nie wiadomo skąd , wyrwała mi pitce z ręki ( ͡° ʖ̯ ͡°) . A ja stanąłem w bezruchu bo nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się świeczki w oczach zrobiły ( ಠ_ಠ) Jakis chłop zaczął gonić mewę , nie wiem, myślał ze dalej zjem
źródło: image_picker_E3CCD3F8-AAFE-456A-AF0B-46F5689DF68B-48583-000005195BB3944C
Pobierz

Meh, przykre i martwiące to jest, tym bardziej po tym co mieliśmy zaserwowane przez 8 lat w TVP i co zostało przeniesione do Republiki a teraz w luźniej i przystępnej formie jest prezentowane w kanale zero ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kanalzero #debata
@HeexxD: Kanał Zero powstał w jakiś nienaturalny sposób. Bardziej neutralne media jak ORB mają naturalne zasięgi - czyli kanał sobie powoli rośnie, powoli rosną wyświetlenia i kasa. A kanał zero od razu wielcy sponsorzy, wielka redakcja i tak dalej. To śmierdzi PiSem na
@Yeahido: w tvnie też robią takie paski?
źródło: dsadas
Pobierz@Yeahido: Bardzo mi przykro, ale jeżeli w jednym wiaderku masz 30% propagandy, a w drugim wiaderku masz 100% propagandy to nie możesz między nimi postawić znaku równości.
Idealnie by było mieć wiadereczko z zerową zawartością wysrywów ale takiego zapewne nigdy nie doczekamy.
Teraz TVP "w likwidacji" pozostała jako narzędzie partii rządzącej (niestety tego się nie zmieni już
@Yeahido: To Ty jesteś zbyt prosty aby zobaczyć różnicę. Zrozum to.
@tubkas12:
JAKICHŚ sponsorów jak coś a nie ,,jakiś''.
@Yeahido: Ziomek, ALE TO TY MÓWISZ, ŻE REPUBLIKA = TVN, wiec znów opisałeś samego siebie ¯\(ツ)/¯