Wpis z mikrobloga

Mi to jest tak po prostu przykro, że coś co jest nowym dużym i opiniotworczym medium tak szybko przybrało kształt gdzie podawana jest znośnie manipulacja i przekaz, i zyskuje poklask wśród betonu, co więcej kształci nowy beton do którego nie będzie dało się już w żaden sposób dotrzeć. Jak nie pojawi się żadna alternatywa gdzie będzie równie "lekko, zabawnie i nowocześnie" to z każdym kolejnym rokiem prawa strona bardzo mocno będzie zysykiwac.
Meh, przykre i martwiące to jest, tym bardziej po tym co mieliśmy zaserwowane przez 8 lat w TVP i co zostało przeniesione do Republiki a teraz w luźniej i przystępnej formie jest prezentowane w kanale zero ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#kanalzero #debata
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tubkas12 możliwe. Nie neguje tego. pracuj.pl to z 5 razy już upadało :) w 2009 byłem tam na rozmowie o pracę i już wtedy była wymiana kadr. To dziwna branża, nie kumam jej.
Pamiętaj że k0 na początku miało jakieś problemy z cashflow i pisał o tym ten cienki reżyser że hajsu nie dostal, ktoś tam potwierdził że przez dwa/trzy miesiące było bez hajsu...

Ja tu widzę coś innego - PO
  • Odpowiedz
  • 1
@Zarrakash i oczywiście w TVPO oraz tjefałenie jest 30% propagandy, reszta to czysta woda i cała prawda całą dobę ociehvi xD nieźle tam macie na strychu
  • Odpowiedz
@HeexxD: Do czego konkretnego się odnosisz, jakiejś konkretnej rozmowy albo materiału? Chciałbym przesłuchać tych fragmentów bo jestem ciekaw a tam są setki godzin filmów...
  • Odpowiedz
i oczywiście w TVPO oraz tjefałenie jest 30% propagandy, reszta to czysta woda i cała prawda całą dobę ociehvi xD nieźle tam macie na strychu

@aa-aa: Nie wiem ile dokładnie wynosi różnica bo nie mam czasu ani narzędzi aby to zliczyć, ale różnica między TVN i TVPO, a TVPiS i Republiką jest najzwyczajniej widoczna gołym okiem. Jak między nieświeżym owocem, a owocem który już się w połowie rozłożył. Jeśli ktoś
  • Odpowiedz
  • 1
@Zarrakash oczywiście że tak, pisowska tępa propaganda dla motłochu. Na TVN i TVP czasem pojawiają się trochę - ale to tylko upierdliwy by się czepiał - trochę stronnicze, odrobinkę bym rzekł stronnicze troszeczkę ale to jak kropla w oceanie w porównaniu do pisowskiej propagandy dla motłochu
  • Odpowiedz
@aa-aa: Tak jak tyci-tyciuńka, niemalże niedostrzegalna różnica jak udział Konfederacji w czasie antenowym, gdzie na TVPiS mieli bana od naczelnika, w TVPO występowali regularnie, a do TVN nie chodzą mimo zaproszeń bo nie chcą. Ale kto by przejmował się detalami. Przecież to jedno jest i to samo. Telewizja jest dla motłochu, dla wolnomyślicieli są internetowe i w pełni obiektywne banieczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Anaheim ogółem to całość, oglądam co jakiś czas ale nie regularnie xd
Ale wpis napisałem pod wpływem 40 minut oglądania rozmowy po debacie, nie mogłem zdzierżyć już Mazurka.
  • Odpowiedz