Wpis z mikrobloga

#debata Może jestem trochę nieobiektywny, ale chyba żadna debata dotąd nie miała tak zdecydowanego zwycięzcę. Trzaskowski zmasakrował tu Karola. Jestem bardzo ciekaw jak to przedstawi Stanowski i Mazurek. #polityka
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kenteris: opinia kanału zero na temat debaty, zapnij pasy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°):

0 merytoryki; Trzaskowski za dużo mówił wy; Trzaskowski za dużo mówił ja ("narcyz"); Trzaskowski za dużo mówił o pis; Trzaskowski sporo stracił czepiając się kościoła i wyborców Brauna; Trzaskowski brzydko wyglądał; obaj sztuczny uśmiech; Nawrocki bardziej trafił do
  • Odpowiedz
@Kenteris: Chyba inne debaty oglądaliśmy, jeśli ktokolwiek dostrzega znacząca przewagę któregokolwiek.

Oboje byli tak mierni, że to jest porażka. Na początku lecieli według skryptu nawet nie zwracając uwagi co mówi kontrkandydat. Potem było lepiej. Jeszcze niektórzy podnoszą argumenty, że ten, a ten miał sztuczny uśmiech xDD.

Demagog wyjaśnił Trzaskowskiego, za to z wojną na Ukrainie Nawrocki wyjaśnił się sam
  • Odpowiedz
chyba żadna debata dotąd nie miała tak zdecydowanego zwycięzcę.

@Kenteris: Mi się też tak wydaje. Ale dla kogoś kto żyje w uniwersum pis, czy innej republiki, to Trzaskowski kłamał, a Gangus go prostował ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@MateMizu: poziom debaty oczywiście tradycyjnie ch*jowy, największym jej wygranym jest ten kto zdecydował się w tym czasie obejrzeć Barwy Szcześcia albo coś innego. Ale oceniając to co jest, to nie ma dwóch zdań kto wyglądał pewniej, rzetelniej. Demagoga nie podejrzewam o stronniczość, bo wiem że czasami i pisowcy mu zarzucali lewackość, ale mimo wszystko dziwi mnie ten zestaw sprawdzanych wypowiedzi. Niektórych sprawdzanie w ogóle nie miało sensu. Ale oczywiście okej,
  • Odpowiedz
@Kenteris Rafał był dobry na początku, to fakt, później to się wyrównało. Ogólnie można uznać, że wygrał, ale żeby jakoś z dużą przewagą, to nie do końca się zgodzę.
  • Odpowiedz