Aktywne Wpisy

IntruderXXL +161
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
Salido +243
Minął 52. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
231 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
249 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
231 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
249 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-37
Pobierz

I teraz taki KIBOL TRZASKOWSKI mialby byc naszym prezydentem? Caly wytuatuowany od stop do glow herbami pilkarskimi? W jakim my swiecie zyjemy? Kto na powaznie wezmie takiego czlowieka? Myslicie za jak umie komus w morde dac to sie ktos go przestradzy i cos zalatwi dla Polski? I do tego jeszcze z darmowa kawlerka. Czy naprawde obecny rzad nie ma nikogo lepszego na to stanowisko?
Nie to co Karol, prezydent warszawy. Umie 3 jezyki, ma swietne wyksztalcenie, zna sie z innymi burmistrzami miast. Jezdzi na konferencje, jest obyty, ma ta latwosc w kontaktach.
#polityka #debata #kanalzero #bekazpisu #wybory
źródło: temp_file5729149533505499998
PobierzKomentarz usunięty przez autora
leczcie się tam w tej trollowni xD
A potem kręcił bekę z Trzaskowskiego że idzie do Memcena na rozmowy i ten ich rozgrywa. Jak dobrze każdy wie, że grzyby nie poszedł to by nakręcił z 1h materiał jaki to Trzaskowski jest tchórz XD
@why1sthat: No, zajebisty argument xD