Aktywne Wpisy

DrJudym +176

mirko_anonim +37
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

Ja nie będę gorszy i też zapytam o mój związek, ale ze jestem dużym chłopcem, to nie będę pisał z anonima tylko oficjalnie
A więc tak:
Moja dziewczyna (8 lat związku) pracuje nad pewnym projektem i pomaga jej kolega z pracy
Pracują zdalnie w naszym mieszkaniu, zamykają się w pokoju.
Ja nie mogę wchodzić, bo to wazny projekt i puszczają głosno muzykę, która ich napędza do wysiłku intelektualnego (uplifting trance)
Gosia do mnie mówi, zebym nie pukał, tylko usiadł w kuchni i wypił sobie kawę jak ona z Rafałem pracuje
Tak było w poniedziałek i w środę w tamtym tygodniu i zawsze idź do kuchni zrób sobie kawy
W tym tygodniu już był wczoraj i jutro też ma przyjść i znów .."nie pukaj, nie przeszkadzaj, zrób sobie kawy"
I tu moje pytanie
Czy zdrowo jest pić tyle kawy?
-----
#zwiazki #pytanie #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #heheszki
Komentarz usunięty przez autora