Aktywne Wpisy

Zapraszam na sobotnie ważenie gąsienic Antheraea yamamai.
Dwa największe grubełki z bananem dla skali, jeden z nich osiągnął już zawrotną masę 11.62g. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
17.05 16 osobników ważyło 22.67g.
W międzyczasie straciłam 3 osobniki (ostatnia strata odnotowana przedwczoraj), które były wyraźnie słabsze, rozwijały się gorzej, znacznie wolniej od pozostałych i spodziewałam się, że
Dwa największe grubełki z bananem dla skali, jeden z nich osiągnął już zawrotną masę 11.62g. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
17.05 16 osobników ważyło 22.67g.
W międzyczasie straciłam 3 osobniki (ostatnia strata odnotowana przedwczoraj), które były wyraźnie słabsze, rozwijały się gorzej, znacznie wolniej od pozostałych i spodziewałam się, że

źródło: Antheraea yamamai 14.06 01
Pobierz
souvlaki +2
czy ktoś wie co to za ptak? pióro znalazłam rano u mnie na podwórku, województwo opolskie #pytaniedoeksperta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
@lukaszek-1992: sprytnie nie powiedziałeś jaki to rozum, dlatego nie zarzucę ci kłamstwa
@lukaszek-1992: wow, niezłe urojenia
@lukaszek-1992: i dlatego chcą więcej nachodźców i zielonego ładu od pisu? xD
źródło: image
PobierzJeszcze k---a pół roku temu nikt nie wiedział kto to nawrocki, potem się okazuje że to gangus ale jak już Jarek powiedział to rozum musi przyklepac xD
@lukaszek-1992:
Wiadomo, że pisowcy nie tylko na urlop jeżdżą dla Polski. Kradną też dla Polski, przecież nie dla siebie. Wszystko dla Polski. I krytykować ich też nie można, bo to nie jest w interesie Polski. W interesie Polski jest to, żeby nie rządzili ludzie nieuczciwi, ludzie bez zasad, zdolni do dowolnej niegodziwości. W interesie prawicy jest to, żeby ludzie
To ten rozum kazał prawicy straszyć jedzeniem robaków? Ten rozum głosem Brauna neguje istnienie śmierci mózgowej? To ja podziękuję za taki rozum jednak xd
Ktoś taki powinien być twarzą Polski, o której nie będzie wolno brzydko pisać, bo jest paragraf, i kto będzie mógł w pełni swobodnie wypuszczać, kogo chce, z więzienia - w tym swoich znajomych gangusów.
Jest to bardzo prawicowy pomysł.