Wpis z mikrobloga

#wybory Jak dla mnie to Trzaskowski może nawet u Sławka zatańczyć mongolski balet ale i tak nie przekona prawicy żeby głosowała na marionetkę Tuska. Prawica w przeciwieństwie do nich to ludzie którzy mają swój rozum #polityka
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukaszek-1992: Macie swój rozum i zagłosujecie na typa, który przywróci PiS do pełni władzy wzmacniając polaryzację i duopol z PO. Głos na Czaskoskiego to po prostu głos na rozbicie PiSu i zostajecie 1v1 z platformą. Przemyśl to
  • Odpowiedz
Prawica w przeciwieństwie do nich to ludzie którzy mają swój rozum

@lukaszek-1992:

Wiadomo, że pisowcy nie tylko na urlop jeżdżą dla Polski. Kradną też dla Polski, przecież nie dla siebie. Wszystko dla Polski. I krytykować ich też nie można, bo to nie jest w interesie Polski. W interesie Polski jest to, żeby nie rządzili ludzie nieuczciwi, ludzie bez zasad, zdolni do dowolnej niegodziwości. W interesie prawicy jest to, żeby ludzie
  • Odpowiedz
@lukaszek-1992

@xXxPu55ySl4y3RXxX: mówiąc prawica miałem na myśli wyborców Brauna, Mentzena czy Jakubiaka czego nie rozumiesz? Elektorat PiSu zostanie przy Nawrockim a to nie o te głosy się rozchodzi w drugiej turze

To ten rozum kazał prawicy straszyć jedzeniem robaków? Ten rozum głosem Brauna neguje istnienie śmierci mózgowej? To ja podziękuję za taki rozum jednak xd
  • Odpowiedz
@lukaszek-1992 Prawica głosuje tylko na oprycha z trójmiejskiej mafii mieszkaniowej z doświadczeniem w wyłudzaniu mieszkań, pośredniczenia w płatnych usługach seksualnych, bogatymi kontaktami w kręgach przestępczych i biegłością w wymyślaniu kłamstw na poczekaniu.

Ktoś taki powinien być twarzą Polski, o której nie będzie wolno brzydko pisać, bo jest paragraf, i kto będzie mógł w pełni swobodnie wypuszczać, kogo chce, z więzienia - w tym swoich znajomych gangusów.

Jest to bardzo prawicowy pomysł.
  • Odpowiedz