Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Powiedzcie mi czy to takie duze wymagania?

Jestem ogarnietym facetem.

Chcialbym miec kobiete ktora:
1. Jest miła, czuła i nietoksyczna
2. Pracuje. Nie musi zarabiac kokosow, ale fajnie jakby pracowala umyslowo
3. Umie spedzac czas sama (ale lubi tez razem) i nie oczekuje organizowania jej dnia, zabawiania
4. Nie ma dzieci i bylych mezow, nie jest zwolenniczka otwartych zwiazkow
5. Niepaląca i nie zodiakara
6. Niebrzydka (nie musi byc modelka bo ja tez z wybiegu nie zszedlem, ale przy tzw. twarzy ziemniaczka moze mi nie dygac na dluzsza mete)
7. Nie wstyd z nią wyjsc do ludzi, nie zachowuje sie jak karyna, nie wszczyna awantur, nie stosuje szantazy
8. Ja podobam sie jej, ma na mnie ochote nie tylko jak czegos chce

Problem w tym ze jak jakas rozowa spelnia punkty 1-7 to zazwyczaj problemem jest punkt 8. A nie uwazam zebym byl jakis szpetny. Z kolei ja podobam sie kobietom, ktore nie spelniaja innych punktow z mojej listy.

Czy powinienem zejsc z wymagan i isc na kompromis (np. wziac kasjerke z HM albo nawet zaakceptowac dar w postaci cudzego dzieciaka) jesli nie chce byc forever alone?

Moze faktycznie duzo wymagam? Wydawalo mi sie ze to takie minimum ktorego kazdy niegłupi, zadbany mezczyzna moze oczekiwac ale wychodzi na to, ze jednak nie.

#zalesie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #badoo #tfwnogf

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Moze faktycznie duzo wymagam? Wydawalo mi sie ze to takie minimum ktorego kazdy niegłupi, zadbany mezczyzna moze oczekiwac ale wychodzi na to, ze jednak nie.

@mirko_anonim: niestety w dzisiejszych czasach to jest dużo. Ale nic złego w wymaganiu "dużo" (cudzysłowy bo kiedyś to była norma).

albo nawet zaakceptowac dar w postaci cudzego dzieciaka) jesli nie chce byc forever alone?

@mirko_anonim: jeżeli "nie chce byc forever alone" jest dla
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak złapiecie chemię, punkty nie będą miały, aż tak wielkiego znaczenia. Związek to stety/niestety sztuka kompromisu, na ile z siebie, mamy ochotę odda drugiej osobie.
Punkty i tabelki, nijak się mają do realnego życia, tutaj też popełniamy błędy, trafiając na niewłaściwe osoby.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zejście z wymagań może się skończyć, czymś jeszczw gorszym niż bycie samemu,a mianowicie budzenie się koło osoby,na którą jak tylko spojrzysz to pomyślisz sobie-kurde,mogłem lepiej. To jest w ogóle dość skomplikowany temat. Możemy pogadać na priv o tym.
  • Odpowiedz

@mirko_anonim: Jak sam widzisz, to bez znaczenia.

Masz przede wszystkim być przystojnym facetem. Fakty są takie, że kobiety w o wiele większym stopniu zwracają uwagę na wygląd.
Jeśli nie jesteś przystojny, sukcesów o jakich marzysz, nigdy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
szczery-kartograf-52: Takie kobiety w większości mają poukładane swoje życie i nie potrzebują do szczęścia aplikacji randkowych, bo atencja od tysiąca spermiarzy, to ostatnie czego potrzebują, więc pozostaje iść zagadać na zajęciach pilatesu lub po niedzielnej mszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @homiciatko niby nic, ale jak jest juz osoba 30 plus i dalej robi na kasie to troche malo ambitnie. Jesli jeszcze za tym idzie jako taka wiedza o swiecie, kulturze to spoko, ale jak kompletnie rozmijamy sie w tematach to ja nie widze sensu na dluzsza mete. Druga sprawa to nie chce wszystkiego finansowac wiec fajnie by bylo gdyby zarabiala powyzej minimalnej.

@gorobei sam juz nie
  • Odpowiedz

@mirko_anonim: Musisz się przede wszystkim podobać. Czyli być atrakcyjnym. Minimum to nie mieć jakiś cech skrajnych, które odrzucają np. skrajnie niski czy brzydki. Jak definiujesz bycie ogarniętym?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ło, Panie, w dzisiejszych czasach, jakiekolwiek powiedzenie jako mężczyzna co preferujesz jest przejawem ultramegapatriarchalnejmizoginii, lepiej uważaj.

Chciałbym żartować.

Masz normalne wymogi.
  • Odpowiedz