Aktywne Wpisy

CzekoDonut +2327
źródło: BIOS_4812_481_33
Pobierz
stawo +281
Ostatni odcinek tego "Państwa w państwie" z udziałem Konfitury był intrygujący również z innego względu. Występujące w nim postaci są twarzą i zwierciadłem polskiego społeczeństwa. Jego przywary przybrały w tym programie namacalną postać i w sensie dosłownym mają ludzkie twarze.
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
źródło: wp
Pobierz

Powiedzcie mi czy to takie duze wymagania?
Jestem ogarnietym facetem.
Chcialbym miec kobiete ktora:
1. Jest miła, czuła i nietoksyczna
2. Pracuje. Nie musi zarabiac kokosow, ale fajnie jakby pracowala umyslowo
3. Umie spedzac czas sama (ale lubi tez razem) i nie oczekuje organizowania jej dnia, zabawiania
4. Nie ma dzieci i bylych mezow, nie jest zwolenniczka otwartych zwiazkow
5. Niepaląca i nie zodiakara
6. Niebrzydka (nie musi byc modelka bo ja tez z wybiegu nie zszedlem, ale przy tzw. twarzy ziemniaczka moze mi nie dygac na dluzsza mete)
7. Nie wstyd z nią wyjsc do ludzi, nie zachowuje sie jak karyna, nie wszczyna awantur, nie stosuje szantazy
8. Ja podobam sie jej, ma na mnie ochote nie tylko jak czegos chce
Problem w tym ze jak jakas rozowa spelnia punkty 1-7 to zazwyczaj problemem jest punkt 8. A nie uwazam zebym byl jakis szpetny. Z kolei ja podobam sie kobietom, ktore nie spelniaja innych punktow z mojej listy.
Czy powinienem zejsc z wymagan i isc na kompromis (np. wziac kasjerke z HM albo nawet zaakceptowac dar w postaci cudzego dzieciaka) jesli nie chce byc forever alone?
Moze faktycznie duzo wymagam? Wydawalo mi sie ze to takie minimum ktorego kazdy niegłupi, zadbany mezczyzna moze oczekiwac ale wychodzi na to, ze jednak nie.
#zalesie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #badoo #tfwnogf
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: niestety w dzisiejszych czasach to jest dużo. Ale nic złego w wymaganiu "dużo" (cudzysłowy bo kiedyś to była norma).
@mirko_anonim: jeżeli "nie chce byc forever alone" jest dla
Punkty i tabelki, nijak się mają do realnego życia, tutaj też popełniamy błędy, trafiając na niewłaściwe osoby.
@mirko_anonim: Jak sam widzisz, to bez znaczenia.
Masz przede wszystkim być przystojnym facetem. Fakty są takie, że kobiety w o wiele większym stopniu zwracają uwagę na wygląd.
Jeśli nie jesteś przystojny, sukcesów o jakich marzysz, nigdy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@gorobei sam juz nie
Znajdź zainteresowania i rozwin realne grupy społeczne
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
co z nim nie tak?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: Musisz się przede wszystkim podobać. Czyli być atrakcyjnym. Minimum to nie mieć jakiś cech skrajnych, które odrzucają np. skrajnie niski czy brzydki. Jak definiujesz bycie ogarniętym?
Chciałbym żartować.
Masz normalne wymogi.
@big_mateo: powiedz to Szapołowskiej XDDDD po 70lvl by nie jeden