Aktywne Wpisy

adam-yxz +54
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

DJRuraWydechowa +348

Siema, otóż chciałem was zapytać jak sie poznaliście ze swoją drugą połówka? I nie mam na myśli tindera. Jak dzis wygląda to u dorosłych osób (+23-24 lata) którzy mają już w miarę swoje życie bez multum znajomych.
#zwiazki #rozowypasek #niebieskipasek
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Skup się na jakimś hobby i staraj się być szczęśliwy sam. Inaczej uwikłasz się w związek z jakąś patologią.
@mirko_anonim: Siema, z aktualnym różowym poznałem się w Warszawie jak szedłem w stronę starówki bo chciałem porobić fotografię uliczną, po prostu ją zaczepiłem i zapytałem czy nie chce darmowego zdjęcia na instagram, zgodziła
@kasiknocheinmal
jak to się stało, że zaczęliście gadać i doszło
Obecnie piąty rok znajomości i 2 lata po ślubie.
Komentarz usunięty przez autora
No chyba, że specjalnie mnie wrzuciła w ramiona tej laski, wiedząc jaka to jest suka, i że za kilka miesięcy mnie w-----e w kakao. XD