Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema, otóż chciałem was zapytać jak sie poznaliście ze swoją drugą połówka? I nie mam na myśli tindera. Jak dzis wygląda to u dorosłych osób (+23-24 lata) którzy mają już w miarę swoje życie bez multum znajomych.
#zwiazki #rozowypasek #niebieskipasek

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: aktualnie fizycznie niemożliwe jest poznać kogokolwiek do związku będąc poza tinderami i nie mając znajomych ¯\(ツ)/¯

Skup się na jakimś hobby i staraj się być szczęśliwy sam. Inaczej uwikłasz się w związek z jakąś patologią.
  • Odpowiedz
Siema, otóż chciałem was zapytać jak sie poznaliście ze swoją drugą połówka? I nie mam na myśli tindera. Jak dzis wygląda to u dorosłych osób (+23-24 lata) którzy mają już w miarę swoje życie bez multum znajomych.

@mirko_anonim: Siema, z aktualnym różowym poznałem się w Warszawie jak szedłem w stronę starówki bo chciałem porobić fotografię uliczną, po prostu ją zaczepiłem i zapytałem czy nie chce darmowego zdjęcia na instagram, zgodziła
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może wykopki będą zaskoczone ale Tinder...ja nie szukałem niczego poważnego, głównie zabawy. Ona świeżo po rozstaniu - miałem być plastrem. Układ idealny dla obu stron.

Obecnie piąty rok znajomości i 2 lata po ślubie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Z pierwszą na grupie fb o fobii społecznej, gdy wrzuciłem post czy ktoś by nie zagrał w terrarie, a z drugą na Boo. Świetna apka, polecam.

No chyba, że specjalnie mnie wrzuciła w ramiona tej laski, wiedząc jaka to jest suka, i że za kilka miesięcy mnie w-----e w kakao. XD
  • Odpowiedz