Wpis z mikrobloga

@CzosenWan: @przegro_pisarz @CzosenWan @dzieju41 @przecietnyczlowiek @NumerObozowy337 @dzieju41
Koledzy koleżanki wysoką izbo cóż mogę powiedzieć: IKS DE

3 dekada 21 wieku, zalew informacji na temat depresji, problemów psychicznych, samobojstw wśród facetów…przychodzi chłop opisuje swoją wizję a wy mając się za normalnych, zdrowych, posiadających grono znajomych bliskich odpowiadacie mu w taki sposób. Seryjny morderca, będzie w mediach, żeby mostu poszukał. Ja nie uważam się za jakiego
joekey - @CzosenWan: @przegro_pisarz @CzosenWan @dzieju41 @przecietnyczlowiek @NumerO...

źródło: IMG_3791

Pobierz
  • Odpowiedz
@joekey nigdzie nie napisałem, że jestem zdrowy. Mam borderline i schizofrenię. Co tu trzeba mieć za empatię? Gość nie opisuje żadnych problemów tylko, aby wszyscy się od niego odpierodloli, że nie chce widzieć żadnych ludzkich twarzy, mieć kontaktu z ludźmi bo go w-------ą. Okażesz takiemu empatię to zaraz cię zbluzga bo chce być sam.

Niech się odłączy od społeczeństwa i tyle.
  • Odpowiedz
@CzosenWan: @przegro_pisarz @CzosenWan @dzieju41 @przecietnyczlowiek @NumerObozowy337 @dzieju41

Koledzy koleżanki wysoką izbo cóż mogę powiedzieć: IKS DE

3 dekada 21 wieku, zalew informacji na temat depresji, problemów psychicznych, samobojstw wśród facetów…przychodzi chłop opisuje swoją wizję a wy mając się za normalnych, zdrowych, posiadających grono znajomych bliskich odpowiadacie mu w taki sposób. Seryjny morderca, będzie w mediach, żeby mostu poszukał. Ja nie uważam się za jakiego
  • Odpowiedz