Wpis z mikrobloga

@przegro_pisarz: Kafka taka książkę napisał proces ale pisarz to z ciebie raczej żaden więc pewnie nie znasz. A może to ty powinieneś się odłączyć? Masz borderline, schizofrenię i ewidentnie coś nie tak skoro radzisz mu magika…serio?!? Nie uważam się za kogoś kto może rozwiązać jego problemy ale za kogo ty się uważasz aby radzić komuś wylogowanie?
  • Odpowiedz
@NumerObozowy337: bo jesteś jednym z kilku którzy stanęli wokół i rzucają w tego co stoi na środku i wyraził coś odmiennego od reszty

@joekey: Tam nic negatywnego przecież nie napisałem xD Zasugerowałem OPowi, że chyba jednak nie jest szczęśliwy biorąc pod uwagę jego treści zamieszczane na tym portalu. Zero spiny, nie traktuj wszystkiego jak atak, więcej luzu.
  • Odpowiedz
@joekey tylko się czepiasz innych to jest empatia?

Magika? Nie przeczytałeś komentarza wyżej a się prujesz. Napisałem, żeby zamieszkał na odludziu. Ale dobra zgłoś mnie na policję, że sugeruję magika. Rzucasz książką lecz samemu nie umiesz czytać ze zrozumieniem co też inny gość ci napisał. Wyluzuj typie żyj swoim życiem.
  • Odpowiedz
@NumerObozowy337: w picrelu masz przykład neutralnej odpowiedzi. Ty natomiast zasugerowałeś mu że okłamuje sam siebie…że też takie rzeczy trzeba tłumaczyć…gdybyś miał kolegę geja no i on woli chłop od kobiet co stawia go w mniejszości to sugerowałbyś mu żeby na siłę dupcyl baby i żeby się nie okłamywał? Jak myślisz czy byłby wówczas szczęśliwy Iks de
joekey - @NumerObozowy337: w picrelu masz przykład neutralnej odpowiedzi. Ty natomias...

źródło: IMG_3793

Pobierz
  • Odpowiedz
@NumerObozowy337: w picrelu masz przykład neutralnej odpowiedzi. Ty natomiast zasugerowałeś mu że okłamuje sam siebie…że też takie rzeczy trzeba tłumaczyć…gdybyś miał kolegę geja no i on woli chłop od kobiet co stawia go w mniejszości to sugerowałbyś mu żeby na siłę dupcyl baby i żeby się nie okłamywał? Jak myślisz czy byłby wówczas szczęśliwy Iks de

@joekey: Coś u Ciebie ze rozumowaniem rzeczywistości jest nie tak.
Twój przykład
  • Odpowiedz
@NumerObozowy337: chyba u ciebie, po co te wywody. Kolega powiedział że jest szczęśliwy. Ty ze kłamstwo powtarzane…uważasz że kłamie? Bo ma inne poglądy na niektóre sprawy

@joekey: To w końcu ma depresję czy jest szczęśliwy?
  • Odpowiedz
@joekey

Chłop nie wspomina nic o mordowaniu a ty przyklejasz mu łatkę…wnikliwa psychoanaliza

Sam mi przykleiłeś łatkę i sugerujesz magika, mimo, że nic sam o tym nie wspomniałem. Wnikliwa psychoanaliza.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: @CzosenWan IKS DE DE DE DE serio co tu się dzieje to jest na prawdę niepokojące. Od czasu do czasu ktoś napisze że Wykop to miejsce dla….i myślałem że jest to zjawisko marginalne ale nie boi się głupoty ten kto nie stanie z nią twarzą w twarz
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: nadinterpretacja to jest w poście powyżej. Poznałeś nowe słowo i go nadużywasz. Ja do swojego błędu się przyznałem tj nadinterpretacji jakobyś nawoływał do magika. Teraz ty 5 razy to punktujesz.

“W żaden sposób nie okazujesz empatii autorowi posta tylko szukasz zaczepki, żeby podbudować swoje kruche ego, prawić innym morały nt. empatii i inteligencji bo sam masz u siebie wątpliwości w tych kwestiach”
  • Odpowiedz