Aktywne Wpisy

Caracas +65
Zbliża się koniec roku, co jest idealnym momentem na małe podsumowania. Jednym z pytań, które często słyszę, jest to, jak realnie wyglądają warunki pracy i zarobki oficera na promie pasażerskim.
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
źródło: temp_file7146357827875720634
Pobierz
Lukardio +49
![Mroczna prawda o chipach TPM [Win11]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7307b44f28779879eeb3511cdd13135ba904ff7d4cb1e893ee8b473306deb521,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez moderatora
O co im chodzi z 6% Brauna?
Jak ktoś myślał, że kompromisowa polityka dialogu (czyli mnóstwo słów, mało działań) Hołowni, zadziała dłużej niż rok, to XDD
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak tam wały von der leyen, smsy wciąż konieczne do zamiecenia pod dywan bo przyjdą Rooscy i przyniosą hiv? XD
I dlaczego uważasz to za niemerytoryczny argument? Skoro przewidujesz przyszłość to chyba własnie zamknąłbyś mi usta takim planem :3 Nie chcesz mnie uświadomić?
Z ciekawości - ten spin że Braun jest prorosyjski i podda Polskę bez walki jak łączy się z jego komentarzem o strzelaniu do dezerterów? Niech zgadnę - Rosja automatycznie przejęłaby kontrolę więc pomógłby jej XD