Aktywne Wpisy

atteint +180
utknąłem w windzie w centrum handlowym.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
źródło: 1000001563
Pobierz
Megasuper +620
Kto daje napiwki w restauracjach wspiera patologie
źródło: temp_file1455790165215871587
Pobierz

Jestem w związku z dziewczyną od roku. Ja mam 25 lat ona 23. Bardzo dobrze się dogadujemy i spędzamy ze sobą mnóstwo czasu. Od jakiegoś pół roku kiedy skończyłem studia ciężko było mi znalezć pracę. Załapałem się do pewnej firmy na śmieciowej umowie, ale teraz zostałem zwolniony z powodu cięcia kosztów w firmie i zostałem z niczym. Podczas studiów dorabiałem w kilku pracach i miałem praktyki jednak jak widać to nie wystarczy żebym znalazł pracę w zawodzie. Pojawiła się teraz możliwość wyjazdu na staż na 3 miesiące za granicę i zastanwiam się czy warto. Zawsze to jakieś doświadczenie u zagranicznych pracodawców, a z drugiej strony niepewność. Trochę przeraża mnie też fakt rozłąki z dziewczyną na ten czas. Jesteśmy bardzo przywiązani do siebie i nie wiem jak to będzie. Co byście zrobili?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
3 miesiące to nie tak długo, do tego czy słyszałeś o najnowszym wynalazku braci Wright? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora